Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pzba

Marketing

A.C.A.B

Evo i sada ce me netko posrat, ali sad svi oni koji su govorili da sam budala, sve njihove tvrdnje padaju u vodu. Policija je sranje to svi znamo, takoder znamo da u njoj rade napuhani kreteni koji misle da sa zakonom u rukama mogu raditi sto ih je volja.
Prvo na sto cu se osvrnut je policijsko nasilje u labinu koje se je nedavno dogodilo. Kada je u novinama i na vijestima bila objavljena vijest kako je nekolicina mladica napala policajce. A danas na stranici jutarnjeg lista snimka jednog od svjedoka kako su zapravo policajci prvi primjenili silu.
Poanta je u tome sto evo opet se desava isto. Da netko nije snimio tu snimku ti mladici bi sad najebali od murije na sudu i od zakona, jer naravno tko ce vjerovat huliganima i marginalcima koji se tuku s policijom. Policija je ugled i svi joj vjeruju, tako da i kad se desi neko sranje, a sve zapocne murija, mozes govorit istinu koliko hoces, kod njih to ne pali. Istina je uvjek ono sto oni kazu (to je pravilo svake demokracije u svakoj drzavi). Takoder, nedavno je i jedan policajac poginuo na motoru vozeci se bez kacige i naravno ne prilagodenom brzinom, dok je njegova zena u kriticnom stanju. Zao mi je jedino te zene, sto se je kao prvo udala za pandura. Vidite sto joj se dogodilo sada. Murijak jebiga misli da zna sve i da mu nitko nista ne moze, ali jebiga, otiso si brale i neka si.
Takoder nedavno privedeni policajci u porecu, onda pijani pandur u umagu (kaze da se je na krivom mjestu u krivo vrijeme nasao) kojeg je potegla pjesma dalmatinac sam.
Onda i moja osobna iskustva s policajcem Dausom iz Pazina koji za primjer kako se treba ponasat u policijskoj odori, zna i zapsovat mater. Uglavnom da ne duljim, svi znamo da murija sluzi za represiju i maltretiranje. Ko im jebe mater.

Zato recimo ne policiji, recimo ne represiji i zakonima!!!




FUCK THE POLICE!!!



Post je objavljen 23.08.2007. u 17:55 sati.