Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pilotgirl

Marketing

F-16

bok bok!

jučer vam se nisam javila jer baš i nisam bila nešto na netu, više sam bila kod frendice.

njoj će uskoro rođendan i zamolila me da plešemo uz neku pjesmu na njenom rođendanu. ja sam joj našla super pjesmu (wanna ride - bone thugs iz filma take the lead) i ona me nagovorila da i ja plešem s njom, a s nama i još jedna prijateljica. sve bi bilo ok da one nisu išle u školu plesa prije, a ja nemam pojma o tome. ali ajde, valjda ću naučiti. samo, ima jedan puno veći problem... imam upalu mišića! od jučer... poludjet ću! inače, jučer je bilo baš zabavno i super! danas baš i ne...sve me boljelo i nisam nikamo išla.

sestra se sinoć vratila s mora. ajme koji davež! već smo se počele svađati po malo. danas je njen zaručnik donio slike s digitalnog na USB sticku, super su! bilo im je super! zavidim im, ukratko.

joj u mojoj ulici stazu nanovo rade i sad su stigli do moje kuće. sve je iskopano, ispred dvorišta mi je hrpa šljunka...najgore mi je što su jučer jutro u pola 7 bušili staru stazu! spavala sam tek šest i pol sati. to je užas! danas mi se cijeli dan spava i oči me rasturaju, a danas kreteni nisu ništa radili. a ako me i sutra ujutro tako probude ima da ih sve...ne znam....ubit ću ih sve!!! još je i sestra sad tu! a nju kad netko probudi bude živčana k'o neka vještica.

ma da se više ne žalim, evo vam novi zrakoplov... (to prevodim s engleskog, sam da znate i nisam ni sama sigurna kak mi se da)

F-16

F-16 Fighting Falcon je američki borbeni mlažnjak nastao za zračne snage SAD-a. Dizajniran kao lagan borac, razvijen u višefunkcijski zrakoplov. Falconova mnogostranost je glavni razlog zašto je uspješan na izvoznom tržištu. F16 je najveći westernski borbeni program s više od 4,000 zrakoplova napravljenih od proizvodnje započete 1976. Ipak više nije proizvođen za američke zračne snage, ali je i dalje proizvođen za izvoz.

Ime F-16 je službeno Fighting Falcon, a pilotima je poznat i kao "Viper" .

Tip Višenamjenski borac
Proizvođač General Dynamics/Lockheed Martin
Prvi let 1974-02-02
Predstavljen 1978-08-17
Primarni korisnici zračna snaga SAD-a
Broj napravljenih >4,000
Varijante General Dynamics F-16XL
Mitsubishi F-2

fotke:

Image Hosting by Picoodle.com

Image Hosting by Picoodle.com


videić dobite sutra, sad moram tražiti linux...see ya!


Post je objavljen 22.08.2007. u 23:28 sati.