Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dabrica

Marketing

Kava s bajnom

Doći u Karlovac i ne upoznati Djevu bajnu bio bi zbilja grijeh. Najprije, dok sam došla do njezinog broja, prošla sam hrpu provjera...a onda mi se Zlev smilovala i poslala mi broj. Posredno, doduše, ali svejedno zahvaljujem.
Nakon dva dana dogovaranja i gužve s jedne i s druge strabne, dogovorismo se mi tako u nedjelju popodne na autobusnom kolodvoru.
Opis: plavuša u haljini s dečkom i djetetom...detaljne informacije sam ponudila, nema što. Ali, kroz desetak minuta, stiže simpatičan paketić Bajni sa širokim osmijehom. Teško je ne pasti na šarm tog osmijeha. Tu je bilo i službeno upoznavanje, "kissi, poosa, pozz, hihi" i ostali "blogerski" izrazi nisu izostali. A onda krenusmo u njenu omiljenu kafanu - Mozart na kafu (okej, cedevita i limunada).

Image Hosted by ImageShack.us
Shot with DSC-W40 at 2007-08-23

Dalje smo pričale kao da se znamo sto godina...čula sam izvještaj iz jAmerike, zahodske i zubne zgode i nezgode. A možda sam sve to samo sanjala. Hm.
I potpisala mi se na šećerić...čak smo i fotografski dokumentirali taj susret...možda ih i pokažem ako dobijem potrebna ovlaštenja za distribiuranje njezinog lika i djela bajnog.
Sada se čeka njezin dolazak u Rijeku. A onda se nadam nekakvom malo dužem partiju...


A možda sam sve to samo izmislila zatvorena na zahodskoj školjci na autobusnom kolodvoru...tko će znati...ah niko, niko, niko ništa ne zna, krhko je znanje....

Post je objavljen 20.08.2007. u 15:52 sati.