Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniisus

Marketing

I'm back again

U ovo za vas možda dugo vremena ali za mene jako kratkog uspio sam malo da napunim baterije i da vas samo obavijestim, sve moje prijatelje i vjerne čitatelje da sam još uvijek tu i da sam normalan te da ću nastaviti sa svojim životnim slikopisom ili bolje reći najčešće pizdarijama koje su me pratile i koje sam i sam radio, biće ih još na pretek jer sam ih toliko naradio u životu da nema šanse da ih sve prepričam pa tko bude nadživio mene ostavljam mu kao poklon i uspomenu neka bar neke uvrsti u svoju kakvu knjigu i uobliči ih pošto sam ja ionako iz SH ili HS imao jedva dvojku ili nedaj bože trojku.
Nisam još spreman za pisanje u pravom smislu pa s toga koristim prigodu da se onako slobodno izražavam i kažem ponešto što nema baš veze sa nekom od priča.
Najzanimljivije je to da je ovo šta pišem 98 % istina i reklo bi se autobiografija jednog nestašnog polu-starca koji je imao dosta buran život ( a tek sexualni ), a onih dva procenta je samo moj umjetnički dar ili talenat za pisanje ili personificiranje određenih stanja a nikako događaja.
Hvala vam zaista od srca, svima koji čak i slučajno klikate po mom blogu i nesebično mi dajete podršku da nastavim, pa ne mogu biti takav idiot da vam ne udovoljim i odustanem.
Nadam se da sam bar uspio da dobijem dvojku kod vas a više mi ne treba, i svojoj dici uvijek govorim da je za prolaz dovoljno da znaju za dva a za sebe što više.
Ja tako gledam na stvari i mislim da je u redu, možda se netko neće složiti ali mislim da je najvažnije ugoditi sebi a drugima koliko treba odnosno daj ono šta ti je višak.
Oprostite na mojoj iskrenosti i egoizmu za koji mislim da je pozitivni egoizam ne čineći pri tome štetu ili zlo drugome niti na uštrb nekoga drugoga i pribavljati korist za sebe.
Iako svakodnevno u stvari demantiram samoga sebe o čemu mogu mnogi svjedočiti, koji to naravno žele, jer ipak izgleda da više dajem drugima nego samome sebi a htio bih da je drugačije.
S toga da ovo ne pređe u moje hvalisanje, dajem vam samo najavu da sam tu i da nastavljam.
Pozdrav svima koji me željno očekuju.
Blog !

Post je objavljen 20.08.2007. u 03:00 sati.