Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dvdgornjikucan

Marketing

10. Vatrogasni turnir Draganovec

Jučer je u 13 sati započeo 10. Vatrogasni turnir u Draganovcu. Draganovec se nalazi u Koprivničko-križevačkoj županiji koja je najaktivnija županija u Hrvatskoj što se tiče vatrogastva. Ta županija je također daleko ispred svih budući da se na 1000 stanovnika nalazi 60 vatrogasaca, dobrovoljnih i profesionalnih, dok ostale županije imaju ispod 38 vatrogasaca.
Natjecanje je teklo prema planu bez većih kašnjenja i komplikacija.
Naša muška mladež (čija imena se nalaze u desnom box-u) bila je spremna i krenula lagano na zagrijavanje i rastezanje.Nakon priprema uputili smo se prema startu. Na samom startu došlo je do nekih promjena. Start nije bio izvođen prema pravilniku čisto iz razloga što su svi drugi startali drugačije, pa smo morali i mi.
No to nas nije omelo i krenuli smo s prvom vježbom. Greške: povlačenje cjevi. Druga vježba je bila bez greške te smo zadovoljni napustili teren sa službenim rezultatom vježbe 46sek što je bilo i više nego dovoljno za prvo mjesto u toj kategoriji.
No natjecanje nije bilo za nas gotovo. Odlučili smo se natjecati sa novom "A" ekipom koju smo stvorili od mladeži (ona ista ekipa iz Gojanca). Rezultat je bio neočekivan. Bili smo 3. i ovojili 2 pehara na jednom natjecanju sa jednom ekipom. Ugodno iznenađenje za nas i poticaj da se ubuduće još više trudimo!

Evo službenih rezultata natjecanja:

Djeca žene:
1. Agnjedovec
2. Čukovec
3. Virje
4. Rajić
5. Strahoninec
6. Apatovec

Djeca muški:
1. Bakovčice
2. Sveta Marija 2
3. Sveta Marija 1
4. Jagnjedovec
5. Hrastovsko
6. Pribislavec
7. Virje
8. Glogovec
9. Žiškovec
10. Peteranec

Mladež muški:
1. Gornji Kučan
2. Virje
3. Ludbreg
4. Štaglinec
5. Šemoki

Žene "A":
1. Sv. Đurđ
2. Draganovec
3. Reka

Muški "A":
1. Paukovec
2. Kneginec Donji
3. Kučan Gornji
4. Ludbreg
5. Koprivnica
6. Donja Dubrava

To bi bilo to! Veliki pozdrav iz Gornjeg Kučana!mah

Post je objavljen 19.08.2007. u 10:05 sati.