Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenpostenanngellboy1988

Marketing

Michael Scofield

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ALIAS Fish, poznat i kao Snowflake
zatvorski broj 94941
lokacija NA SLOBODI
zločin Oružana pljačka
kazna Pet godina
preostalo vrijeme kazne Trenutno neodređeno
kvalificira za oslobođenje za Trenutno neodređeno

Bilješke
Obrazovna pozadina Michaela Scofielda podiže pitanja zašto bi takav čovjek počinio zločin koji je on počinio. Započinjući sa besprijekornim ponašanjem tijekom školovanja u Morton East High School, kasnije će diplomirati sa iznimno dobrim ocjenama te magistrirati građevinu na sveučilištu Loyola u Chicagu.

U vrijeme uhićenja Scofield je bio zaposlen kao strukturalni inženjer u prestižnoj firmi Middleton, Maxwell i Schaum u Chicagu, Ilinoisu.

Scofield je osuđen za oružanu pljačku nakon što je pokušao ukrasti preko pola miliona dolara iz United Savings banke. Na suđenju, Scofield nije uložio žalbu na presudu, jedino je zatražio da kaznu odsluži u zatvoru maksimalnog osiguranja blizu njegovog doma u Chicagu.

Sada na slobodi, pretpostavlja se da se Scofield udružio sa svojim davno izgubljenim ocem, Aldom Burrowsom. Aldo, bivši pripadnik Kompanije koji je također u bijegu, odgovoran je za razotkrivanje pronevjere novca iz fondova EcoFielda, koje je brat predsjednice Reynolds, Terrence Steadman preusmjeravao u izbornu kampanju svoje sestre. To je potaklo kompaniju i Reynoldsovu da namjeste Steadmanovo ubojstvo Lincolnu kako bi iz skrivanja izvukli Aldoa Burrowsa.

Scofielda i Burrowsa nedavno je uhvatila granična patrola u novom Meksiku, no uspjeli su se tijekom transporta osloboditi i pobjeći.

Glumac: Wentworth Miller
Rođen u Velikoj Britaniji, odrastao u Brooklynu, New Yorku, diplomirao na sveučilištu Princetown, Wentworth Miller je dojmljiv mladi glumac, hvaljen od strane kritičara, čiji filmski uratci obuhvaćaju i televizijsku i kino produkciju.

Miller je svoju glumačku karijeru započeo sa druge strane kamere. Nakon što je diplomirao Englesku književnost, Miller se doselio u Los Angeles u proljeće 1995. kako bi radio u odjelu za razvijanje male produkcijske kuće koja se specijalizirala za televizijske filmove. No, ubrzo se nije mogao oduprijeti želji da ostvari svoje mladenačke snove o glumi.


Post je objavljen 18.08.2007. u 12:00 sati.