Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/maliodpalube

Marketing

Napokon provod u južnim krajevima (DUUUUGI ODMOR IMA SVOJU ŠTORIJU)

BILO JE TO NORMALNO JUTRO, OMILJENI DORUČAK I SVI OKO MENE, JEDI KATIA, JESI GLADNA KATIA, MORAŠ PAPATI DA MOŽEŠ BRZO PLIVATI.. I TAKO DALJE.. IDE POZNATI SCENARIO, MA KATASTROFA..

ALI USKORO SE UKAZALA SLAMKA SPASA I POČELO JE PAKIRANJE, PRAVA MODNA REVIJA PRIJE ODLASKA NA PLAŽU I EVENTUALNO PLANINARENJE.. (BAKI SMO KUĆU PRI TOME NAOPAČKE OKRENULI)

NA PRIMJER OPREMA ZA BORBU SA LIČKIM MEDVJEDIMA

I EVO, SVE ŠTO MENI TREBA JUNAČKA PLEĆA NOSE NA LEĐIMA, A ZA LAGAN KORAK NIJE BITNA VELIČINA OBUVALA ZA NOGU, BITNA JE PLAVA BOJA..

I NAPOKON POGLED NA MORE, ALI DA STVAR BUDE NAPETIJA STALI SMO NA JEDAN SOKIĆ, KAŽE STARI DA JE JOŠ RANO I MORE SE NIJE UGRIJALO (loooooool lik ne funkcionira bez dvije kave u jutro) A ŠTETA DA NEMA SLIKICA KAKO SE RATUJE U OVOJ FAZI SA PIŠTOLJIMA NA VODU

E SAD JE NASTAO MALI PROBLEM... NE NE ZA STVARNO VEĆ SA SLIKAMA, JER MORAM STAVITI NEKE FOTKE SA PLAŽE, A HMMM, ONO, NEMA SMISLA, ČEKAJ SNAĆI ĆU SE, MORAM ODREZATI DIO DA NE VIDITE TAJ STRUKIĆ..

EVO STIGAO JE I KRAJ KUPANJA I POČETAK USPONA NA VRH "ALAN" NA VELEBITU.
A OVO NISAM JA VEĆ VILA SA VELEBITA KOJA PLEŠE NA LAGANOM VJETRIĆU DOK POGLED NA MORE GODI OKU (pazi, nisam ništa pila)

SVE JE TO MENE PRILIČNO UMORILO, A I MIMI SE OBJESIO PREKO RUKE, PA EKIPA, MAH MAH DO IDUĆEG POSTA I NEKIH NOVIH SLIKICA I NOVIH LOKACIJA.. :)

I EVO, OPET JE SVE PO STAROM, POZNATI VRT, MOJE CVIJEĆE, VRTNI PATULJCI........... DOMA JA NAJBOLJE..


ZAŠTO MI UVJEK IDEMO NA ODMOR U ETAPAMA A NE KAO NORMALNI LJUDI SVE ODJEDNOM??!


Post je objavljen 18.08.2007. u 12:55 sati.