Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirablog2

Marketing

Još stvarčica o Shakiri

JESTE LI ZNALI?

-Shakira ima iznadprosječni kvocijent inteligencije-140
-do 10e godine napisala je 40 pjesama
-izvrsno govori: talijanski, engleski, španjolski, arapski i portugalski
-ne nosi nakit jer se osjeća kao da je u lancima
-ne voli slatkiše
-da se album "Laundry Service" tako zove jer se Shakira kad je zaljubljena osjeća "svježe i čisto"
-da Shakiru ne slave samo njezini fanovi već i ugledni nobelovci kao što je i Gabriel Garcia Marquez dobitnik nobelove nagrade za književnost
-krstio ju je Ivan Pavao II
-visoka je samo 160cm
-najmlađa je ambasadorica Unicefa


SHAKIRINA REČENICA ZA SVE NAS ŽENE I CURE (DOBRO JU ZAPAMTITE): "Najgora pogreška koju žena može napraviti jest ta da uđe u kuhinju, jer tada više nikad iz nje neće izići."

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-14

Shakira poslala fanovki pismo!

Evo ovaj događaj se dogodilo prije,dok ja još nisam imala ovaj blog.Ovo je nešto vrlo posebno što je Shakira napravila.
Uživajte!


Tijekom Shakirina koncerta u Vienni fanovka imenom Ewa je bacila plišanog medvjedića s pismom i Shakira joj je odgovorila! Nezna se točno što je u pismu pisalo da je tako dirnulo Shakiru,no evo Shakirinog odgovora Ewi,fanovki koja to sigurno nije očekivala:

Draga Ewa:

Prije svega želim ti zahvaliti na prekrasnom pismu koje si napisala za mene.To je vrlo posebno pismo za mene i jako mi se svidio način tvog pisanja i izražavanja tvojih osjećaja.Zbilja su me taknule tvoje riječi..nasmijala si me.

Kad sam čitala ovo pismo morala sam ti dati odgovor.Mislim da imamo mnogo toga zajedničkog.Ne samo naši snovi i strahovi.

Veoma sam iznenađena da tako mlada djevojka kao ti ima toliko mišljenja o mnogim stvarima.Nisam to očekivala.Možda je to još jedna stvar koju dijelimo.
Uvijek mi se nešto događa u glavi,mislima.Ponekad vrlo teško kažem "Stani,razgovarat ćemo sutra".Moramo to napraviti odmah ili neću moći spavati.
I nemoj se bojati,tvoj Engleski je sasvim dobar i mogla sam bez problema sve pročitati.Sada možeš početi i učiti španjolski.
Iako se neznamo osobno vrlo sam sretna što ti mogu pomoći.Fanovi poput tebe mi daju snagu i podršku koja mi treba da stojim i sretna sam što mogu tu snagu dati i tebi.
Imaš predivan san Ewa,u potpunosti razumijem tvoje strahove i dvojbe ali moraš ići za tim.Znam da je teško,posebno ako ljudi oko tebe ne vjeruju u ono što radiš,ali moraš se nastaviti boriti i slušati svoje srce.Ako ćeš se puno truditi i vjerovati u sebe,sigurna sam da ćeš to i dobiti!

I onda moraš poslati svoj autogram mome bendu i meni.To je naredba.

A kad smo već kod benda.Mogu početi odgovarati na tvoja pitanja.
Svi su dobro,i ja sam odlično,hvala ti.

Raditi s mojim bendom je prava zabava i gotovo da nikad nismo imali problema ni prepirki.

Da,Antonio je također jako dobro.Sa mnom je cijelo vrijeme i obožava putovati.Hvala na pitanju.
Trenutno sam malo zastrešena.Nikako se ne mogu naspavati.Raspored mi je pun i uvijek sam u žurbi oh..by the way molim te da mi ne zamjeriš neke gramatičke greške.Danas sam spavala samo nekoliko sati i toliko toga imam u glavi i nadam se da ćeš se ti naspavati za mene.
Pa na početku turneje je sve bilo savršeno,ali kasnije su se pojavili problemi zbog moje bolesti.Morali smo otkazati nekoliko koncerata,ali sve je to život..Ali najgora stvar od svega je što su dečki išli u shopping a ja sam morala ostati u krevetu ii liječiti se.

Za ostalo je sve ok.Patim od male upale mišića jer sam stalno u pokretu na sceni.Ali nije ništa strašno.
Ok,sada moram prestati.Pogodi zašto? U žurbi sam.

Zadnje riječi:

Mislim da si prekrasna osoba sa divnim karakterom i osobnosti i želim ti sve najbolje u budućnosti.Neka se svi tvoji snovi ostvare.I dobro si to rekla "Nikad Ne Gubi Nadu"

Ostavljam ti veliki trag!
Tvoja Shakira!

Moj komentar:
Zbilja mislim da neke zvijezde nebi ni pogledale pismo,a kamoli odgovorile na nj.Mislim da je ovo bilo zaista posebno od Shakire i da joj vrijedi poslati pismo i vjerovati u nju.
Ja osobno bi bila sretna kada bi samo Shakira pročitala moje pismo,ali kada bi i odgovorila …
Rado želim čuti i vaše mišljenje,pa mi svakako komentirajte.

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-14



Post je objavljen 14.08.2007. u 21:40 sati.