Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/useyourillusion91

Marketing

Let Na Drugi Svijet

Motori,motori,motori...divljaci su već izašli na pozornicu, a ja tamo u pozadini s frendovima Perom,Stipom i Makijem preskačem ogradu,jer nismo imali za ulaz,mislim imali smo mi kad smo krenuli,ali smo to potrošili na piće i cigarete…….e da ulazak preko ograde visine od 2 do 2,50 metra prošao je odlično,nitko od zaštitara nas nije skužio, a onda brzim koracima kroz te brojne bajkere do pozornice.Stigli smo negdje do drugog,trećeg red dalje nismo mogli ,ali to je bilo sasvim dovoljno!!!
Uf a onda, ej šok za mene!jooo na pozornici su bili Zele Lipovača na gitari, Zlatan Čehić – Ćeha na bas gitari, Thomas Balaž (ex bubnjar Majki) bubnjevi i Pero Galić (nekad pjevač Opće opasnosti) kao glavni vokal.
Prva pjesma koju su svirali je bila naravno ''Motori'' za sve te ''Noćne jahače'', a nakon toga su žarili i palili hitovima ''Dobro došla ljubavi'',''Mrak za dvoje'',''Sve iz inata'',''Autostop'',''Morrison'',''Divlje jagode'',''Želim da te imam'',''Sarajevo ti i ja'',''Marija'',''Hopa cupa'',''Šejla'',''Jedina moja'',''Krivo je more'','' Knockin' on heaven's door'',''Rospija'' i dr. neda mi se više nabrajat uglavno bilo je 19 pjesama…..Koncert je bio odličan,divljaci su pjevali sat,sat i pol bez stajanja.
No, bila je tu i jedna želja,nekoj curi je bio rođendan pa je zamolila Peru da joj otpjeva njezinu najdražu pjesmu '' Knockin' on heaven's door'' i to verziju od Guns N' Rosesa i naravno Pero je to prihvatio i otpjevali su je.Mislim ono,uvijek sam govorio da nitko tu pjesmu ne može izvesti kao Gunsi,ali šta je da je divljaci su to odsvirali ODLIČNO, stvarno sam se iznenadio kao i svi oko mene!
Naravno,Pero je prije početka rekao da će dati sve od sebe da to bar malo zvuči na Gunse,no kažem vam majkemi to je zvučilo odlično!!!! Pero ima savršen glas ,a Zele je to odsvirao majstorski…..
Pa nakon toga još jedan šok za mene,Pero najavljuje pjesmu ''Sarajevo ti i ja'' za čim je uslijedio veliki vrisak…..i još je pjevao orginalni pjevač Ćeha,znate onaj predivni glas sa albuma ''Labude kad rata ne bude'' iz 1994. Ja sam se sav naježio od sreće kad je Ćeha stao pred mikrofon i počeo pjevati……
I onda na kraju,kad je koncert završio ŠOK NAD ŠOKOM!!!...pijani frend zvani ''Guza'' me je upoznao sa Zelom,Ćehom i Perom!!! Sjedili smo zajedno s divljacima,ja sam ih naravno pohvalio i na dar sam dobio majicu od divlji jagoda jjjeeeaaaaaaa!!!! I naravno potpis!!!!.......joj pisao bi ja vama još ali mi se više neda!!!samo da znate da je to drugi po redu najsretniji dan u mom jebenom životu,a koji je bio prvi to vam neću otkriti hehe,joj ta An…….kisscereknutnaughty!!!!!!uf……….
A sad veliki pozdrav uz pjesmu s kojom su se i divlje jagode oprostile od brojnih fanova i naravno ''noćni jahača''!!!!

NE ZELIS KRAJ

Ne zelis kraj, mada je tu
Medu nama stvara se jaz i blijedi sjaj.
Ne zelis kraj, tesko je znam
Ali idi, ne daj se, ne daj, ostacu sam.


Bili smo luckast par
Mada vec prosla stvar
Sada jos volim te
Odbacimo gluposti sve.


Post je objavljen 13.08.2007. u 23:53 sati.