Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Nemojte se žrtvovati za druge ako to ne zaslužuju!

Nikad se nemojte žrtvovati za druge, jer nikad ne znate dali bi oni učinili za vas!
Da to je savjet trebala ali. . . nitko nije bio tu kako bi mi to rekao.
Znam za prijatelje se treba žrtvovati ali samo ako su vrijedni toga. Znam da je bila vrijedan toga, i naravno ja nisam osoba koja ne bi pomogla ali ja sam ta koja je ostala kriva. Previše ljudi je upleteno u neke stvari i ja ostajem. Ja sam ta koja je kao sve uništila.
Puno puta sam se zaklela da neću više biti osoba koju svi mogu iskorištavati, ali ipak nije mi lako gledati prijatelje kako pate. Kada malo bolje razmislim, nitko nije bio uz mene kada je ON učinio nepravdu prema meni. Iskoristio me i ostavio. Samo sam dobila poruku kako me nije vrijedan, samo to. Uvijek se osjećam nekako ne mogu to ni izgovoriti. . . Možda iskorišteno?
Gledala sam jednu emisiju o poznatim ljudima. Bili su sebični i nakon jedne pogreške počeli su cijeniti ono što imaju. Možda ja sada cijenim previše ono što ne bih trebala. Opet se uvlačim u nešto što će mi pokvariti raspoloženje. Ma ustvari ko da se može još više pokvariti.
Osjećam kao da nikud ne pripadam. Svi se odvajaju. . . veseli me jedino što sam jučer shvatila da se neke samo neke stvari vraćaju u normalu. Dugo izbjegavanje Ivana promijenilo se. Sjedili smo kao i svake večeri i počeli smo pričati. Inače radili smo gluposti i odlučili smo napraviti još jednu, neću sad pričati koju da ne bi. . . ipak bili smo sami, mislila sam priča se sa mnom samo zbog toga, ali nije. Jučer smo kao nekad od sveg društva ostali Ivan,Ivan i ja.
Sjedili smo na starom mjestu, ja naravno u sredini. Osjećala sam se kao prije. Falilo mi je to. Opet kao nekad zezali smo se, smijali. Možda sam se tada osjećala kao da nisam napuštene.
Možda ću imati priliku doživjeti sve ono kao i prije.
Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-13


Post je objavljen 13.08.2007. u 12:27 sati.