Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/fuxafelicity

Marketing

...on people & regrets...


Postoje tri vrste ljudi.
Oni koji strpljivo čekaju u redu za wc iako će im mjehur eksplodirati.
Oni koji mrtvi hladni zaobiđu kilometarski red i ne reagiraju na nikoga i ništa jer se samo njemu ili njoj u glaksiji trenutno piša.
I oni koji vam se nasade na leđa misleći da će tako ubrzati red, a zapravo samo riskiraju nokaut direktom jer ne možete više trpiti isijavanje njihove tjelesne topline, osjećaj njihove od znoja vlažne kože i njihov dah na svojem vratu uz naravno nepodnošljivi pritisak u donjem dijelu trbuha.

I u tome je, vjerujte mi, sva razlika među ljudima.
Sve se drugo iz toga dade zaključiti o pojedincu.


****

Pomislih sinoć kako bi bilo divno da ljudski vid ima dodatnu funkciju...fotografsku..i kako bi bilo lijepo da mozak ima dodatnu funkciju, replay funkciju.
Nekako me rastuži kad se sjetim koliko nam savršenih slika propadne...nestane..izblijedi..ode u nepovrat...i koliko bi lijepo bilo sačuvati sve te, nama iz nekog razloga posebne, slike u neke svoje foldere koje po potrebi možemo vidjeti...opet..i opet..
Zamislite, imati zauvijek sve one lijepe trenutke.....nečiji osmijeh baš takav, kakav je tada u tom nekom trenutku, nečiji pogled, jedno predvečerje, bas taj snijeg i bas tu sliku...
Nazovite me naivcem, nepopravljivim optimistom i idealistom (ili je to postalo isto), ali mislim da nikada ne bismo bili sami...i mislim da bismo bili bolja bića..

A opet, možda postoji nekakav smisao u žaljenju za stvarima koje su nepovratno nestale...
..maybe all one can do is hope to end up with the right regrets..Post je objavljen 11.08.2007. u 19:12 sati.