Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sdbnovaci

Marketing

Viva Ferragosto!!!!

Napokon je došao i petak.... zadnji dan škole!!!!!
Naime kako je predviđeno talibani započinju ili su već započeli svoj famozni "feragosto".
To kako je sve zatvoreno od 12.30 - 15.00 smo vam već opisali, ali ovo je skroz nešto novo.
Slijedeći tjedan idemo u skitnje gotovo svaki dan, a nadamo se da ćemo biti pošteđeni i popodnevnoga rada od kojeg su pojedinci već dobili kroničnu bolest nestajanja. (vidi pod Ukrajinci)

Ne radi gotovo nista, osim pumpnih stanica. rolleyes Svi idu na "vakance" pa bile one i u dnevnom boravku, ali važno je da se ne radi. (kao da oni ikad ista rade!!) nut

Zadnji dan škole, tj. drugi dio nakon marende proveli smo u prirodi i društvu. Fiorela ili ti Cvita (učiteljica drugog razreda) je trakom ogradila nas prostor, sto uopće nije bilo potrebe, te započela sa "igrama". Strašno!!! Privukli smo svu moguću pažnju hodočasnika, ali je to nije sprečavalo da se nastavimo igrati.
Hvala Bogu da je zvonilo za ručak pa smo se još jednom slikali i pobjegli....

Galeriju slika sa sata talijanskog u prirodi možete pogledati OVDJE.

Nakon ručka su Danijel, Branko i Ivan T. krenuli na sisanje kod jedinog živućeg frizera u Castelnuovu. Došli smo 45 minuta ranije
i imali sto vidjeti. Već su dvojica čekala u redu. Do 14.30 kad je počinjao s radom bilo je dvanaest ljudi u redu. Bili smo gotovi oko 16.00 kad smo krenuli na pješačenje od sat vremena prema kući. Nakon sladoleda i malog zaustavljanja u dućanu kući smo se sretno vratili oko 17.00.

Hvala Bogu počinju praznici!!!

Viva Ferragosto!!!!


Post je objavljen 11.08.2007. u 18:40 sati.