Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sveopoznatim

Marketing

AVRIL LAVINGE-ŽIVOT I SLAVA

Image Hosted by ImageShack.us

Ime: Avril Lavigne
Puno ime: Avril Ramona Lavigne
Zanimanje: Pjevačica
Datum rođenja: 27.Rujan 1984
Mjesto rođenja: Napanee, Ontario, Canada
Visina: 157 cm
Horoskop: Vaga
Lako do slave-
O počecima Avril Lavigne u glazbenim i novinarskim krugovima prepričava se zgodna anegdota, iz vremena prije nego što je postala slavna, na dodjeli glazbene nagrade Grammy u Los Angelesu. Novinari MTV-a hodali su hoteslkim hodnikom do svoje sobe kad su ugledali grupicu tinejdžera kako luduju svojim skate-boardima po debelom crvenom tepihu. Po hodniku su se muvali i Backstreet Boysi i Big Boi iz Outkasta. Pomislili su kako je sigurno riječ o ludim obožavateljima koji su uspjeli proći osiguranje. U jednom trenutku ispred novinara se dokotrljala malena djevojka smeđe kose i velikih očiju, u prevelikoj vojničkoj jakni. - Jeste vi iz MTV-ja? - pitala je, a novinari su se već pripremili na davanje autograma maloj obožavateljici. - Zovem se Avril Lavigne! Uskoro ćete čuti za mene! - rekla je otišla. Već za pola godine njezino ime nije silazilo s MTV-jevih top lista.
S više od 14 milijuna prodanih primjeraka svoga prvog albuma, Avril je trenutačno jedna od najmlađih rock-zvijezda svoje generacije. Nakon dvogodišnje stanke, kanadska se pjevačica vratila s "Under My Skin", drugim albumom koji je osobniji i zreliji...
Nešto sasvim novo-
Prvi singl, pjesma 'Girlfriend', trenutačno je veliki hit na stranim i našim radiopostajama, uključujući njezin trenutačni plasman na petom mjestu američke ljestvice Billboard Hot 100 Singles. Značajno je da je Avril pjesmu 'Girlfriend' odmah snimila na japanskom, kinesko-mandarinskom i španjolskom jeziku, a ovih dana realizirane su i verzije na francuskom, njemačkom, talijanskom i portugalskom jeziku.'Girlfriend' je producirao Dr. Luke, autorski je potpisuju Avril Lavigne i Dr. Luke, a osim ove, na budućem albumu posebnu pažnju zaslužuju pjesme 'When You're Gone' (Avril Lavigne & Butch Walker), 'The Best Damn Thing' (Avril Lavigne & Butch Walker) i 'Keep Holding On' (Dr. Luke & Avril Lavigne).
Nadam se da vam se svidio ovaj post o njoj te da ste možda i saznali nešto o Avril što niste znali.
I puno me komentirajte(ccccaaaaaaaoooooooooo)PUSA!

Post je objavljen 10.08.2007. u 22:47 sati.