Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/helpmato

Marketing

Jos jedan preokret

Opustila sam se i opet nisam dugo pisala...cinilo mi se da je sve nekako krenulo.
Nazalost, danas se desio jos jedan ruzan preokret. Razmisljam o tome cijeli dan i ne mogu da vjerujem da poslije toliko mjeseci truda i teske borbe sam opet na pocetku.
Kao sto sam pisala u prethodnom postu, kod Mate je u tijeku zelucana terapija poslije koje vec moze kompletirati sve te silne nalaze koji su potrebni za listu za transplantaciju. Do kraja te terapije ima jos 7-8 dana poslije cega bi usljedila nova gastroskopija i odlazak u Zagreb (oprostite sto se ponavljam). U medjuvremenu sve te silne pretrage,terapije i boravag daleko od kuce su ucinili svoje i nestalo je sredstava.U ovom trenutku Mato je spreman da odbaci sve sto je dosad postigao i vratiti se kuci.Nisu previse pomogla ni moja silna nagovaranja,ni moji argumenti,ni moj optimizam...Pristao je samo da ostane dok ne zavrsi terapiju.
Molim Vas pomozite da ne dodje do toga!
Ako nista, mozete samo proslijediti dalje nas apel za pomoc-od stotinu kojih procita, mozda se nadje bar jedna osoba i sa sluhom i sa mogucnostima da pomogne, a mozda ce 101 osoba znati nekog ...i tako cemo pronaci bar trenutno rjesenje te mucne situacije.

Oprostite sto Vas ponovno gnjavim, nemam drugog izbora...

Hvala svima unaprijed!



Post je objavljen 10.08.2007. u 19:47 sati.