Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

Dobro...da.

Pa...eto....ne znam.
Ovih zadnjih 4 dana sam bila u Tuzli i Sarajevu. Uzalud mojim cviljenjima da hoću u Beograd, na kraju je ipak ispalo Sarajevo. Možda zbog predrasuda, lažnih etiketiranja, itd., imala sam dojam da je Sarajevo jedan od onih glavnih gradova koji nije ni po čemu poseban...No onda vidjeh da je lijep, da ima divnih mjesta i svačega za vidjeti...I ima Engleza na svakom čošku. :D Ali ipak, Beograd je i dalje najljepši grad u kojem sam bila, i zauvijek će to biti...Sve dok ne odem u London i Pariz.
Ovi ljetni praznici su...ne znam..ne mogu reći loši..ali nešto nikako nije po mojoj volji. Imam osjećaj da su mi kao mlađoj, ljetni praznici predstavljali znatno veće zadovoljstvo, pa makar cijelo ljeto kod kuće ostala. Kako godine prolaze, sve gubi svoju čar i više nema onog djetinjeg zadovoljstva i osjećaja sreće na pomisao na najmanju sitnicu koja je zabavna.
Razmišljala sam o rođendanima...Kako ću ja proslaviti svoj 18.-ti rođendan kad dođe vrijeme? Inače mi moji rođendani teško padaju...Još jednu godinu sam starija i bliže pravom svijetu i životu. Zadnja godina ovdje i odlazak na faks i ostala sranja. Nekako bih željela da vrijeme stane i ja konačno promozgam koja je to stvar koja mi fali da bude po mojoj volji i da praznici opet dobiju svoju čar. No, dok se to desi, već su gotovi i nakon maturalca je opet škola...zadnja godina, zadnji trenutci druženja s ljudima koji su mi dragi...A onda rastanak.
To je sve, bljaah, bezveze. S jedne strane jedva čekam da završi i ta škola, a s druge mi je žao što završava jedno od razdoblja života koje svima ostaje u sjećanju...Ipak je velika većina bitnih događaja odigrana upravo u srednjoškolsko doba...A završetkom toga, sve to postaje samo jedan dio lijepe prošlosti...
Razmišljala sam o ovom blogu...Nekako je i on izgubio svoju bit...Pisanje mi je dosadilo, a manjak inspiracije ima velik udio u tome. Sve to postaje zamorno, a ja prelijena i preumorna da nastavljam. Stoga mislim da ću prestati sa pisanjem...Neću brisati blog, nego će samo ostati ovako...Stajati i davati sliku onoga što sam bila u proteklih nekoliko mjeseci...Lijepo je to..da...vidjeti kako si razmišljao prije i koliko si se promijenio....Kako slike daju uvid u fizičku promjenu, blog daje uvid u psihičku..I to je jedna od prednosti toga..A sad će to ipak završiti...Ne znam je li ispravna ili ne, ali ipak prestajem.
Pa, ljudi moji, pozdravljam vas. :D


Post je objavljen 08.08.2007. u 12:38 sati.