Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinamitlukas

Marketing

Šaljite naruđbe...



Evo odlučila sam i ja napravit 2 dizajna po naruđbi, pa prva dva koja mi na mail pošalju nauđbu(na kraju posta piše šta treba sve pisat u mailu)i ovaj tjedan bi več dizajn mogel biti gotov.. ak bude mi se dalo delati...

Kaj treba poslati v mailu..:
naslov maila mora biti naruđba dizajna, prvo napišete svoju adresu bloga. Pa mi napišete ako želite dizajn sa boxom sa lijeve strane, sa boxom sa desne strane, s boxovima s obadvije strane, ili sa jednim prozorom. Po mogučnosti mi pošaljite slike koje želite imat na dizajnu i recite ak očete kaj bude nekaj pisalo na njemu... Ak treba mi još malo opišite dizajn.. i to... To bi bilo sve..

napravit ću još i 2 bannera(animirana) po naruđbi, i ako treba 2 avatara... Za banner naslov u mailu mora bit naruđba bannera, a za avatar naruđba avatara.. i za banner i za avatar trebam opis, pa opisujte(i stavite link bloga u mail)... I još nekaj.. npr, ako mi se jedna cura javi da želi i avatar i dizajn i banner, neću napravit, jednoj osobi napravim ili dizajn ili banner ili avatar..!! znači, ipunit ću želje 6 osobama! smijeh

mail: ac_dc_girl_@net.hr

imam novi banner!! obavezno ga stavite na svoj blog!!
evo i slikica i kod:D
Tinchy design





UPDATE:

naruđbe za dizajn su popunjene, al možete još slati za banner i avatar.. I banner i avatari su animirani, koje izrađujem sama, i onako kako mi vi kažete.!!!

Dizajn sam napravila blogu: mylilworld.blog.hr , a naparvit ću još blogu lovemy.blog.hr

(nisu oni prvi poslali mail,al su se mi najviše svidjeli.. primila sam 16 naruđbi dizajna, za banere i avatare sad šaljite!)

by Tincha




Post je objavljen 08.08.2007. u 11:52 sati.