Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/unbelievablegirl1997

Marketing

Beyonce

Friendster Layout hosted images

Friendster Layout


Beyoncé Giselle Knowles (Houston, Teksas, 4. rujna 1981.), američka pjevačica, glumica i plesačica.

Višestruka je dobitnica Grammyja. Proslavila se u R&B grupi Destiny's Child. Sa solo albumom Dangerously In Love osvojila je čak 5 Grammyja, te dva No. 1 singla "Crazy In Love" i "Baby Boy".

S nedavno objavljenim drugim albumom "B'day" (4. rujna 2006.) nastavlja uspješnu karijeru. Nedavno je nastupila i u filmu Komadi iz snova (Dreamgirls) s kojim je zaradila nominaciju za Zlatni Globus.

Beyonce je u vezi sa poznatim reperom Jay Z-om s kojim je nedavno snimila spot za najnoviji singl sa B'day-a Upgrade U. Beyonce I Jay-Z rijetko javno pričaju o svojom vezi


Diskografija [uredi]
2003. Dangerously In Love
2004. Live at Wembley
2006. B'day
2007. B’Day Deluxe Edition
2008. Worldwide


Filmografija [uredi]
Carmen: A Hip Hopera (2001)
Austin Powers in Goldmember (2002)
Fighting Temptations (2003)
Fade To Black (2004)
Pink Panther (2006)
Komadi iz snova (2006)
Dobavljeno iz "http://hr.wikipedia.org/wiki/Beyonc%C3%A9_Knowles"











Post je objavljen 08.08.2007. u 11:32 sati.