Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kresofoto

Marketing

Web-stranice

U ovom postu skrenuti ću malo s teme s ciljem predstavljanja nekoliko web-stranica koje uređujem kako bih saznao da li vam se sviđaju. :)

Počeo bih od web-stranice OŠ Ante Kovačića, Zlatar (www.os-akovacica-zlatar.skole.hr) koja je do temelja redizajnirana i koja je još uvijek u fazi izrade. Inače, ta stranica je pretprošle šk. godine predstavljena u Enteru, a na Profilovom natječaju osvojila je i nagradu. S novom stranicom cilj mi je bio napraviti nešto potpuno drugačije i neuobičajeno, a opet razigrano i primjereno osnovnoškolskoj dobi.

Osim te stranice u potpunosti sam redizajnirao i blog Župe Uznesenja BDM, Zlatar (zupazlatar.blog.hr). Mislim da je sada dizajn moderniji i pregledniji nego li prije, a osim toga vraćena je i mogućnost komentiranja. Sad još treba poraditi malo na sadržaju i obnoviti fotogaleriju.

Urednik sam i web-stranice SŠ Zlatar (www.sszlatar.hr) na kojoj privremeno nema većih promjena. Nakon što preselimo stranicu na HUSO server (nadam se do početaka nove šk. gdine) u planu je doraditi dizajn, napraviti forum i chat te obnoviti sadržaj. Tada bi ta stranica trebala zablistati. :) U sklopu te stranice u izradi je i web-projekt o Danima kajkavske riječi (www.sszlatar.hr/dkr) koji privremeno stagnira.

Post je objavljen 07.08.2007. u 16:57 sati.