Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

CRO-SENIORI: Kućama do srijede...CRO-JUNIORI: Izborili prolaz vs. Njemačka


Image Hosted by ImageShack.us

JEDNOSTAVNO TOO MUCH ZA NJEMAČKE VRŠNJAKE: FILIP KRUŠLIN


Današnje SNovine nude odgovor na pitanje „Zašto je Mirko Novosel izjavio da je Mario Kasun najbolji centar Europe?. Naime nakon završenog turnira u Bormiju pred oči javnosti je izašla kumulativna statistika naše repke, a složiti ćete se da brojevi u košarci (rijetko kada) lažu.

Dakle Kas je u 72 minute akcije na parketu zabilježio 45 poena i 27 skokova što bi prevedeno na 40-minutni rječnik predstavljalo 25 POENA I 15 SKOKOVA. There you have it!

Mirko Novosel je (bio) u pravu. A kada smo već kod Novosela moj preseason vote za cro-GM-a godine ide Kreši Novoselu (KK Cedevita). 'Dečko je tek 'sjeo u fotelju, a u udaljena Sutinska Vrela je instantno sletio njegov ex-suigrač iz kadeta/juniora Cibone – Slaven "Riki" Rimac.

I tako dok se ja godinu stariji od Kreše pripremam za drugi igrački comeback, Krešo je svoju rookie GM sezonu otvorio zaista odlično; prema slobodnoj procjeni 'Riki je u Hrvatskoj ligi dostatan za nekakvih prosječnih 15p/4s/3a, ako ne i više.

Za 'Rikija u SNovinama kažu da je "posljednji veliki ZG košarkaš". E, tu se ne bi(smo) složili. Krule je na putu, i to čini se BIG TIME, barem sudeći prema dosadašnjim igrama na EP-u. Slovencima 12, Lit(v)ancima 24, Njemcima za prolaz dalje 29, Only way is UP!!


Image Hosted by ImageShack.us

LISTA STRIJELACA JUNIORSKOG EP-a: STANJE NA DAN 06/08/2007...


Ma znam da je samo jedan Ricky Rubio, ali i on je nakon jučerašnjih 25 poena & 8 skokova u porazu od Srba predvođenim Mačvanom, prisiljen gledati u Kruletova leđa na prvom mjestu liste strijelaca!!

Filip Kruslin impressed yet again, and was treated to a standing ovation when he left the court with 1:30 left in the game after scoring 29 points.


Možda neće dugo trajati, ali valja uživati u trenutku. Evo što je trenutno najbolji strijelac juniorskog EP-a jučer ekskluzivno izjavio za ovo izdanje nba.blog.hr-a:

Nadam se da će sada krenuti na bolje što se ekipe tiče.
Nismo zaboravili igrati košarku.




BRAD NEWLEY - AUSTRALSKI ŠUTER (54. PICK DRAFTA 2007.) KOJEGA JE CIBONA KONTAKTIRALA TIJEKOM TURNIRA U BORMIU...


Za one koji misle da su Njemci nisu neki košarkaški bauk kratki podsjetnik da se još uvijek jezimo na spomen imena Tomića, Femerlinga, Nowitzkog, te da ovoj pobjedi ne nikako treba "puhati u zube". Ipak vrijedi priznati da četvrtfinalna skupina nudi oglede s teško favoriziranim domaćinima Španjolcima, uvijek talentiranim Rusima, te full-nabrijanim Srbima...

Gore nije moglo, osim ako želimo vidjeti koliko zaista vrijedimo u euro-okvirima...


Muraya
NBA.BLOG.HR




Post je objavljen 06.08.2007. u 17:29 sati.