Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiangel

Marketing

Vodic za decke

Jesu li tvoji poljupci nezaboravni?

Uzimas li ljubljenje zdravo za gotovo i mislis da si pravi maher u tome i nema ti ravnog? No, pripazi - nacin na koji to radis curama je jako vazan! Poljupcem otvaras vrata njezinog srca i zato je vrlo bitno kako ga izvedes, posebno kad to radite prvi put.
Istrazivanja su pokazala da vecina cura bas po poljupcu odreduje hoce li to izmedu vas dvoje ici nekud dalje i dublje ili ce ostati samo – na losem prvom poljupcu! Stoga, ako ste vec izasli nekoliko puta i smatras da je sad vec vrijeme za vas prvi poljubac – citaj dalje ukoliko ne zelis da vam taj bude i posljednji!

*NE SLINI PREVISE!
Mnoge cure se zale da im decko pri ljubljenu ubaci litre sline u usta, a to nije nimalo seksi, stovise poprilicno je odvratan osjecaj! Stoga, prije poljupca udahni i progutaj visak sline – bolje da je ti progutas, nego da je ona mora progutati ili ne daj boze ispljunuti!

*PAZI NA JEZIK
Jezik ne guraj preduboko u njena usta (ne zelis valjda da ona dozivi efekt gusenja). Ovakve probleme s predubokim guranjem jezika obicno imaju pravi pocetnici u ovoj 'djelatnosti'.

*ZAZMIRI
Kontakt ocima je OK dok razgovarate, ali kad se ljubis – potpuno je OUT imati otvorene oci! Cure obicno misle da je tip koji se ljubi s otvorenim ocima pravi cudak ili da nije dovoljno zainteresiran za nju. Stoga – zatvori oci!

*DODIRUJ JE
Nikako nemoj zapoceti ljubljenje s udaljenosti od jednog metra ili preko stola! Njezno je priblizi k sebi, a potom prodi rukom kroz njenu kosu te joj ruke spusti na lice. Prvo joj daj slatku pusu u lice ili nos, a potom kreni k usnama. Vjeruj, osjetit ces kako drhti od dragosti!

*PAZI NA DAH

Ideš li na spoj, prije toga izbjegavaj crveni ili bijeli luk te ostalu zacinjenu hranu koja ostavlja ne bas opojne mirise u tvojim ustima. Takoder, uvijek u dzepu imaj zvake ili pepermint bombone. Nema goreg nego da ti zasmrdi iz usta bas kad je trebas poljubiti – pamtit ce to za cijeli zivot!


*BUDITE SAMI
Kod prvog poljupca obicno svi zele biti sami. To je nesto sto oboje najvjerojatnije zelite zapamtiti i zato vam ne treba hrpa ljudi oko vas u tom 'svetom' trenutku. Ako ste u drustvu ili disku, a cini ti se da imate iste osjecaje – izvedi je van, ponudi se da je otpratis kuci i eto vam trenutka osame za poljubac!

*NE PITAJ
Nikad ne pitaj curu smijes li je poljubiti. Iako su danas uglavnom emancipirane, one ipak vole da decko preuzme inicijativu. Ako je pitas za dopustenje, ispast ces krajnje nesiguran i sramezljiv, a ona nece znati sto bi ti odgovorila, tj. kako bi taj odgovor srocila. Stoga je bolje promotri i vidi sto njeno tijelo odaje – ako se naginje prema tebi i dodiruje te, poigrava se kosom, gricka usne, smjeska se – eto ti znakova da ona zeli sto i ti – poljubac!

*IZABERI PRAVI TRENUTAK

Za poljubac moras izabrati pravi trenutak. Ako ste razgovarali i odjednom prestali bas kad su vam se pogledi sreli i to ne prestaje – to je taj trenutak! Ukoliko ona sa zarom prica o necemu ili pokusava iscupati nesto sto joj je upalo u oko – to nikako nije pravi trenutak!

*SAMO POLAKO
Ovaj trenutak bi se trebao odvijati pomalo kao usporeni film.
Nemoj je zgrabiti i baciti se na nju i grubo utisnuti svoje usne u njene – vjerojatno si vec iz filmova naucio da ovakav ulet uvijek razljuti zensku stranu! Stoga duboko udahni i polako kreni, neka trenutak traje i traje...

*ZAMISLI DA SPAVA
Kad je ides ljubiti, zamisli da spava i ne zelis je probuditi i uplasiti. Sve mora biti njezno i osjecajno. Neka ti usne budu mekane. Ovako ces sigurno probuditi njenu senzualnost.

-TIPICNE POGRESKE

I za kraj evo nekih tipicnih pogresaka koje decki rade pri ljubljenju, a koje je dobro izbaciti iz svog ponasanja:

-Gusterski poljupci - jezik ti cijelo vrijeme ide unutra – van, unutra – van, bas kao kod gustera.

-Ronilacki poljupci - ljubis i ljubis i ljubis i ne uzimas zrak niti njoj dajes da dode do zraka.

-Zamrznuti poljupci - zauzmes odredeni polozaj glave i tijela i vise se ne mices, kao da te netko zamrznuo u tom polozaju.

-Poljupci sabljarke - jezik ukrutis i njime 'sjeces' po njenim ustima.

-Ventilatorski poljupci - jezikom vrtis ukrug po njenim ustima.





Post je objavljen 06.08.2007. u 17:36 sati.