Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Neuspjeli dizajn i bolovi u trbuhu

Da, boli me jer sam nešto dobila.....pms je prošao....nastupilo nešto drugo. No dobro....stavit ću vam link od bloga di pokušavam bezuspješno sredit dizajn onako kako želim....pa da vidite vi to čudo....i ako netko zna....molim vas...save me! Evo..:

Hakuna matata

Eto..ako dobro pogledate vidite da je problem u položaju texta...ja želim taj text spustit nekako, da počne nakon slike ali ne znam. Svašta sam isprobala ali ne ide. Boju pozadine mi Alex zna promijeniti pa će on to, neće ostati onako sivo:) Bar nešto hehe... Ako netko zna kako se to spusti MOOOOLIM VAS naučite i mene jer ću ispizditi:(

Evo vam još 2 bisera:

"Nije ni jučer bilo da nije bilo!"

"MOžda ti je na glavi nešto smiješno...ali nije."

Jučer su ti biseri nastali...bio je još jedan ali sam ga zaboravila...
Jučer mi je bio blesav dan....nisam radila a opet vrijeme provedeno sa Alexom je minimalno. Više vremena smo zajedno kad radim nego ovako..uvijek je nešto...bili smo popodne na kupanju, a pošto se ja ne mogu kupat sam bila vani samo, onda smo došli doma, on je sjeo za komp, ja sam mamu išla odvest negdje...pa sam se vratila, pa smo odigrali 2 partijice wormsa, pa je neki film njemu počeo, pa sam i ja gledala ali mi nije bio nešto, početak je bio ok ali mi je poslije dosadio, pa je Alex zaspao, nije mu se dalo ići prošetat do grada iako je na kupanju rekao da je zamišljao da ćemo više tako ići van i rekao je da možemo danas, tj.jučer otići đir, da bi poslije rekao da mu se neće dat i na kraju je zaspao...nije ni gledao film...sve u svemu dan mi je propao.....osim lijepih pol sata prije ručka...kad smo lijepo ležali na krevetu, zagrljeni...ti trenuci su mi najljepši...i kad mi govori lijepe stvari...:)

Danas sam trebala radit od 2, ali eto dobih poruku ako mogu radit popodne pa sam rekla ok, iako bi rađe od 2 do 6 al ajde...i još krvarim ko luda, a 5 i pol sati moram tamo sjedit...i boli me trbuh...najrađe nebi radila uopće danas ali do tad će me valjda prestat bolit.
Mačak spava na krevetu....
Kiša pada...

GLUPI ČESI SU SE JUČER VRATILI OKO PONOĆI OD NEKUD I GLASNO PRIČALI BEZ BEDA, I ONDA SU JOŠ UPALILI RADIO ILI TV NE ZNAM ŠTO, ALI NA ČEŠKOM UGLAVNOM, NARAVNO NA NAJGLASNIJE PA MI JE NAKON 10 MINUTA DOPIZDILO I MORALA SAM ZATVORIT PROZOR! I skuhat se unutra naravno.

See ya:) Dajte bacite oko na taj dizajn..:) Hvala:)


Post je objavljen 03.08.2007. u 12:30 sati.