Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Inspirita, album grupe Father, uskoro izlazi u Velikoj Britaniji

Iz Dallas recordsa stiglo je sljedeće priopćenje:
'INSPIRITA' (album grupe Father) USKORO IZLAZI U VELIKOJ BRITANIJI !
Grupa Father nastavljaju svoju izuzetno uspješnu priču po Velikoj Britaniji s objavljivanjem prvijenca "Inspirita" za independent label Revol Records.
27. kolovoza album slijeće u sve tamošnje prodavaonice glazbe i sve relevantne online shopove, a medijski cijela priča također dobiva sve više odjeka. Tako uskoro veliki Rock Sound objavljuje recenziju albuma, a Big Cheese magazin ugostiti će band na svojim stranicama u idućem broju.
Paralelno s objavom albuma Father će odraditi dvije velike svirke u UK, obje na festivalima. Prvo su 25.08. u Barnsleyu na Bomfestu gdje su headlineri odlični i hvaljeni Senser, koji su nedavno nastupali kao support za Red Hot Chilli Peppers između ostalih. Dva dana kasnije 27. kolovoza Father su na MMM Festu u Londonskom Bar Monsta, gdje nastupaju bandovi koji su se pokazali najboljima kroz solo svirke ove godine u tom klubu, te na poziv organizatora nastupaju na ovom festivalu koji predstavlja nešto kao "best of" ovoga kluba. Zagrijavanje za ove britanske datume dolazi u vidu nastupa na austrijskom Free Your Mind festivalu 11. kolovoza u Abtenau.
Father i izdavač Dallas Records u pregovorima su i oko objavljivanja albuma na tržištu kontinentalne Europe, o čemu više informacija uskoro.



Post je objavljen 02.08.2007. u 11:32 sati.