Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/victoriabeckhamfan

Marketing

Posh otvara trgovinu odjeće i psa šalje u školu

Image Hosted by ImageShack.usKako bi se u SAD-u nametnula kao modna ikona, Victoria Beckham će uskoro u Los Angelesu, na Aveniji Melrose, otvoriti trgovinu odjeće s vlastitim potpisom. Zbog novog biznisa nema vremena za jorkširskog terijera Twiggyja, koji će uskoro u šestotjednu školu, da poznatoj gazdarici ne bi uništio skupocjeni namještaj.

"Twiggy će biti u karanteni sljedećih šest tjedana. Inače nisam uopće oduševljena psima, ali dječaci ga obožavaju. Ide u kamp za pse kako bi prestao nuždu vršiti po kući", kaže Posh o svom psu koji očito teško podnosi stalna "seljakanja" po svijetu. Prijatelji Beckhamovih kažu kako se Victoria "hladno i nezainteresirano" odnosi prema psu, ali ga trpi jer njezini sinovi Brooklyn, Cruz i Romeo inzistiraju na kućnom ljubimcu.

Dok se Twiggy bude učio bontonu, Victoria će se baciti na finalne pripreme za otvaranje trgovine s vlastitom odjećom. Naime, na Aveniji Melrose u Los Angelesu nalaze se dućani gotovo svih svjetski poznatih dizajnera, a Posh je, po prvom dolasku u L.A., izjavila kako "pod svaku cijenu upravo tu želi otvoriti trgovinu". Čini se da je u tome i uspjela, pa trenutno dogovara zadnje sitnice zahvaljujući kojima bi njezin dućan uskoro trebao biti ispunjen poznatim damama koje žele izgledati poput nje.


Post na Victorijinoj službenoj stranici dVb style:

Thursday, 19 July 2007
LA baby!

Hello everyone, I hope you are well
As I'm sure you know, we are finally in LA. We've been looking forward to the move for such a long time, and now it has finally happened we can't wait to get settled in. It was a long flight for our three boys but they are so excited - they think they're going to be living in Disneyland!
David had his first press conference as an official LA Galaxy player last Friday - he handled it well, it can be a daunting task doing a press conference and I really was very proud of him. That evening I appeared on the Jay Leno show, I must admit I was a bit on the nervous side but it was a great show to be on. And did you catch my TV show the other night? I really hope you enjoyed it - let me know what you thought.
So that's my first few days in America. All we need to do now is unpack - something I'm not looking forward to!
Catch up with you soon
Love
Victoria
x


Četvrtak, 19 lipnja 2007
LA Baby!

Bok svima, nadam se da ste dobro.
Kao što već znate, konačno smo u LA-ju. Dugo smo se veslili selidbi, a sada kada se to konačno dogodilo ne možemo dočekati da se smjestimo. To je bio dugi let za naša tri dječaka, ali su vrlo uzbuđeni - misle da će živjeti u Disneylandu!
David je prošli imao prvu konferenciju za novinare kao službeni igrač LA Galaxy-ja - dobro se snašao, obavljanje konferencije nekada može biti obeshrabrujuće, ali sam bila vrlo ponosna na njega. Te večeri gostovala sam u showu Jaya Lenoa, moram priznati da sam bila nervozna, ali to je super emisija. A jeste li pogledali moj TV show neko veče? Nadam se da vam se svidio, recite mi što mislite. Eto, to su mojih prvih par dana u Americi. Još se samo trebamo raspakirati - a to je nešto čemu se ne veselim!
Čujemo se uskoro

Voli vas Victoria
x


Victoria Beckham Fan Blog ponovno je u funkciji ovo ljeto, a sve propuštene vijesti će uskoro biti objavljene. Hvala na strpljenju!


Post je objavljen 01.08.2007. u 12:20 sati.