Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Ja sam ovca, striži me...

Bijela ili crna? Nebitno...da me netko hoće ošišat, ispojebat i napravit budalu od mene...to da.

Thing is, idem u nedjelju prvi put u 3 godine na moru. Onako prvi put imam vise od 4 dana u komadu (racunajuci 2 od vikenda) da ne radim. Juhu...prvi jebeni put...e pa stoga sam odlučio ici na more. I to sa curom s kojom nemogu biti više od 4 sata na istom mjestu da se ne pokoljemo i pomirimo 3 puta.

Nego što..odo ja sinoć s njom do autobusnog po karte za bus jer idemo busom dole nažalost, tako da sam bez mog milog bicikla. No whatever pogledam na netu karta je u jednom smjeru 140kn...dakle 2 karte, 2 smjera 280kn puta dva, 560 - nekih 20% popusta za povratnu. Uzeli dakle svaki po 500kn i idemo mi po karte i jos neke sitnice.

Dobar dab dobar dan, dvije povratne karte do Pakoštana (tu bezim na more) tad i tad, uiz popust za studente ako postoji, ne postoji ok...i bubne lik ni manje ni više nego 841 fucking kunu. Niš, dam ja njemu lovu, on meni karte a na karti piše cijena 228kn. Matematika - 228 puta dva je 456kn...di je razlika do 841? Samo malo...objasnio sam mu vrlo uljudno matematiku osnovne škole i vrati mi 400kn skoro više kusura. Eto kako si je fino mogao poduplati dnevnicu...al zamalo.

A sad mi objasnite jednu drugu stvar, štoviše imam pitanje za sve blogere pa ako bi mi mogli odgovoriti. Pitanje je:
Zašto jedne najobičnije kupace gace, čak i u nekom šitnom clothes dućanu za mase tipa urban republik ili drugi šoping centar gdje uvoze kontejnere šitne robe iz kine i prodaju, koštaju preko 250kn??? Ono kupaće normalne muške, ne one pederske uz tijelo ili samo gaće iz 80-ih...najnormalniji shorts za kupanje.

Post je objavljen 02.08.2007. u 09:42 sati.