Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Odgovori:)

Evo nakon što ste postavili pitanja da i odgovorim na njih. :)

Vrag s licem anđela pita:
Jesi oduvijek ovak malo smotano dijete?=)

A ja odgovaram: :)
Pa nisam baš oduvijek bila smotana, nekako mi se čibni da u zadnje vrijeme sve više i više. :) Znala sam dosta padat okolo..npr.padne snijeg svake prijestupne kod nas i onda se poskliznem ispred škole i na putu do školu:)))) Jučer sam evo razbila neki okvir tamo gdje radim...:) Mislim da je oduvijek u meni bilo ono malo smotanosti:)

Jedna studentica pita:
pa hmmm pitanjce jesi li putovala negdje avionom?

Jesam, sa negdje 3 godine sam se vozila iz Omišlja (Na Krku aerodrom) do beograda. A sa negdje 13/14 godina sam išla sa obitelji u Englesku iz Ljubljane s avionom i super mi je bilo vozit se. Obožavam avione i želim se još koji put provozati s njim:)

Maron pita:
kako je u rijeci???

Pa trenutno ne znam kako je jer nisam tamo nego doma, ali pretpostavljam da je vruće. Inače ja ne volim baš pretjerano Rijeku ali silom prilike moram boraviti tamo zbog faxa. Rijeka je zapravo veliko selo, kako je ja i moja naj frendica volimo zvati:) Nema plaža osim na Pećinama ili mooožda nešto na Kantridi tako da se Riječani uglavnom kupaju ili na Pećinama (dio Rijeke, na ulazu) ili u Kostreni (grad do Rijeke). Zimi mi se sviđa klizalište koje bude na obali. I naravno kako ukrase Korzo kad su božićni praznici. Ako te još što zanima pitaj:) Ne znam što da ti kažem više o Rijeci, što te točno zanima:)

Sweetest Honey pita:
Pa kad već nećeš reći kilažu, onda nam reci koliko si visoka. :)
I odakle si?


Visoka 165 cm, a iz krka sam:) Malog grada sa veeeeeeeeelikog otoka:) Inača grad Krk je već par puta osvojio onaj turistički cvijet za najbolji/ljepši grad do 5000 stanovnika, tako nekako :) Eto da se malo pohvalim:)

Sanjica pita:
Znam da ste ti i Alex oko 2-3 mjeseca zajedno...pa to onda neću pitati...zanima me kako ste završili zajedno? Koliko on ima godina? Koliko se često viđate? Koja ti je bila najduža veza?


Eh Sanjice cccc, pa otkud ti da smo ja i Alex 2-3 mjeseca zajedno?:))) Nas dvoje smo već 7 mjeseci zajedno, od 23.12.2006. :) Vjerojatno kad sam ti napisala komentar pa sam napisala da sam tako i ja imala osjećaj kad smo nas dvoje bili 2 mjeseca zajedno pa si valjda krivo skužila:) Ali nema veze, eto, sad znaš:)
Upoznali smo se preko neta još prije godinu i pol, a i više. Bili smo prije samo prijatelji i tako, pričali, pa se tješili međusobno, upoznali se uživo u 11.mjesecu 2006.godine kad smo ja i frendica bile u Zg-u i tako...I ona je njemu bacila bubu u uho da bi nas dvoje bili super par da bi si baš pasali i on je odlučio mene osvojiti i uspio je eto :) Primijetili smo mi sami da bi si baš pasali al eto...:) I drago mi je da me odlučio osvojiti:)
On ima 21 godinu, godinu i pol je mlađi od mene. Viđamo se vikendima kad je fax, ne baš svaki ali skoro svaki, a najduže što se nismo vidili je tek kad je fax bio gotov, negdje 3 tjedna - mislila sam da ću izluditi! Ispiti su bili pa eto..
A ovo je i najduža veza:) Super nam je, volimo se, uživamo sada zajedno, a da nije samo 3 dana:)

Život glumice pita:
Nego, od kud taj nadimak Ninuska?

Ne znam tko me prvi tako prozvao, možda baka. A dosta ljudi me zove Ninuška, taj nadimak mi je najdražo od svih:) To valjda iz Rusije potječe ako se ne varam...:)

Tanja pita:
Da li ti je ikada dosla pomisao da se nikada neces udati? Znas ono s mačkama i ostalo...ha,ha...

Pa mislim da nije...oduvijek sam sanjala da ću se oženiti, imati najmanje dvoje djece, dobrog muža, da će se on doselit kod mene i tako:) Mislim da nikad nisam posumnjala u to da ću se udati. Nisam baš praznovjerna:)


Evo nadam se da ste zadovoljni odgovorima, ako netko još poželi nešto saznati slobodno me možete pitati :) Hvala na pitanjima:)


Post je objavljen 29.07.2007. u 16:18 sati.