Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Inside dreams

Jeli vam se dogodilo kada da osoba s kojom ste bili, s kojom ste provodili dane u sreči i tuzi jednostavno . . . Sve promijeni, polako ali sigurno uništava vam život! Evo jedne situacije o kojoj mogu pisati:
Ništa joj nije nedostajalo. Sruštvo, zabava, sreća. . . naravno kako bi netko mogao živjeti bez problema. . .pa tako i ona! Napokon je bila daleko od njega, od svih noći koje je propatila. Podršku su joj davali oni. Prijatelji! Sve je bilo tako lako. Možda se tako činilo. . . Počelo je! Poruke su dolazile a ona ih je zanemarivala. Nije htjela opet popustiti i to je uspješno radila. Pretvaralo se to u opsesiju. Svakodnevne poruke ubijale su je. Do znanja je jasno davala kako nema ni trunke nade da mu se vrati ali. . . On to nije shvaćao tako!
Navikao je da kada poželi ona mu se vraća. . ali zašto je sada drugačije?
Počele su i prijetnje. Teško je bilo shvatiti da ona koja ga je voljela više ne mari za njega. Izvlačio se na one slatke riječi da je treba, da mu je stalo. . . nije palilo! Ludilo ga je tjeralo da poduzme nešto.
Ležala je u krevetu i razmišljala kako ima sretan život. Slobodna je ali sretna. . . osječala je da je netko promatra. . . samo je umišljala. . . . poruka koju je dobila uznemirila ju je. Znao je što je radila onu nedjelju a to nitko osim nje i još jedne osobe nije znao. Kako je moguće? ? pisao je detalje koje je ona i zaboravila. Spomenio je neke osobe iz njene prošlosti. Nije znala što bi rekla. Kroz prozor je osjetila hladan vjetar. I to snažan vjetar koji je dopirao do njenog tijela. Pogledala je kroz prozor. . . Rasvjeta se ugasila, a crna sjena stajala je i promatrala.
Pokušala je saznati istinu o onome što je pisao ali kao da nikoga nije bilo. Svi su nestali i nitko joj nije odgovarao. . . rekla je svoje problem onnom koji joj pružio potporu. Skupili su se i shvatili da joj želi uništiti život. Raspitavao se o njoj, hvali se kako su zajedno, htio je uništiti njen ugled kod osoba koje je vole, koje nisu opsjednute. Noć je prolazila a svi su bili pored nje. Sjetila se crne sjene u noći. Znala je bio je to on! Koža joj se naježila. Željela je pobjeći od stvarnosti. Podići svoja krila i . . . i jednostavno otići daleko. Pogledi su bili upereni prema njoj. Osječala je nelagodu i to sve njegovom krivnjom. Sada se upitam zašto netko tko te “voli” čini sve kako bi bila povrijeđena, kako ne bi imala koga voljeti. Sve je to komplicirano. Zbunjena sam, jeli to opsjednutost ili?? Evo bilo mi je lakše pisati jer sam zamišljala ovo kao priču ali nije tako ispalo. Možda mi je malo lakše što sam napisala što me muči. . . nisam sigurna. . . samo znam da će mi ovih dana biti sve teže jer ponovno osječam pritisak. Ne samo pritisak koji mi on svara već i jedna osoba. . . I to sve samo zbog jedne gluposti. . .



+ DUBOKO VJERUJ U ONO ŠTO ŽELIŠ I ZAPAMTI DA IZGUBLJENO JE SAMO ONO ČEGA SE ODREKNEŠ. U ŽIVOTU POŽELI SAMO JEDNO: DA NE VOLIŠ IZGUBLJENO I DA NE IZGUBIŠ VOLJENO ! +

+ PONEKAD NEKOG SRETNEM, POLUDIM ZA TREN. POMISLIM IMA NADE, MOŽDA PROŠLO JE ALI SE ĐAVO JAVI U GOREM OBLIKU JER MOJA LJUBAV STVARNO BESMRTNA JE+

+Nikom pravo neću dati, ne sudite to vas molim, što se zbilo među nama i zašto ga ja još volim. Neka kamen prvi baci ko zgriješio nikad nije, evo stojim tu pred vama i ne želim kriviti ga. Ne griješite dušu ljudi, što ja nosim bol u sebi, jer da nisam voljela ga, ni za sreću znala ne bi. Ne griješite dušu ljudi, nije on za to kriv, što ga moje srce voli i noću doziva+


Post je objavljen 29.07.2007. u 10:59 sati.