Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4animals

Marketing

Info štand... P!nk

Ljubica (Martina prijateljica), Marta i ja smo išli u grad zato jer su danas prijatelji životinja bili u Rijeci na Korzu. Kupila sam paket naljepnica, jedan magnet i dva bedža... Sve je bilo divno i krasno, a onda sam pitala tu curu koja je prodavala to dali azil u Rijeci traži volontere, a ona meni:

Pa da! Njima stalno trebaju volonteri da im šeču pse, hrane ih i tako...

Bila sam prehappy... Zato će Martu i mene sutra njezin tata možda odvest u azil... (Moj tata još mora naučit gdje je uopče taj azil puknucuheadbang) Onda sam otvorila još jedan blog, jer ako budemo volontirale moram na internet stavljat sliku pasa.... Možda slike budem stavljala ovdje, a možda na ovom blogu... To je to samo kratka obavest.
Ovdje pogledajte web katalog.

Dali bi htijeli volontirat u azilu?
Da
Ne
pollcode.com free polls



P!nk

Imala sam post o tome kako slavni i bogati pomažu životinjama. Izostavila sam poznatu osobu koja je poslala pismo Engleskoj kraljici zato jer su njezini stražari imali kape od krzna crnog medvjeda. To bi značilo da nisam baš normalna (!), ali sada ću ja malo više o P!nk...
P!nk ima 3 psa (jedan se nedavno ugušio u bazenu i P!nk je bila u "depresiji") i dva štakora koja je spasila od smrti. Najviše mi se sviđa to da se P!nk ne boji reči što misli o tome, a također misli otvoriti azil ua svinje (!) koje su trebale biti nečiji ručak (znate na što mislim). Dosita je aktivnba kada su u pitanju životinje. Gotovo uvjek poveže životinje s nečim, radi peticije, šalje pisma slavnim osobama i ijako nisam njezin preveliki fan (ima ok glas) po osobnosti mi je draga kao Shakira (oni koji znaju koliko volim Shakiru znat će da imam visoko mišljenje o P!nk)... Trbala je pjevat na 21. rođendan princa Williama, ali kada je saznala da se bavi lovom je rekla da neće pjevat...Pink je članica PETA-e.

Sto mislite o P!nk?
Super je
Glupa je
ima lose pjesme, ali je ok
Glupa je, ali dobro pjeva
pollcode.com free polls


Nadam se da će slijedeči post imati naslov: Prvi dan u azilu!

P.s. posjetite Zlatnu Lunu i pomozite pri udomljavanju Bele!


Post je objavljen 28.07.2007. u 13:39 sati.