Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pustolofka

Marketing

daklem...

čujte i počujte :
htjela sam ja i prije napraviti ovako nešto ali nisam znala od kuda krenuti jer sve je već poprilično isfurano ali..
prošle godine bila sam na Kubi i povratkom sam za frendove na jednoj lokalno-otočkoj stranici (ah ,nije ljubaf paradajz..cerek) napisala seriju članaka o dojmovima s tog putovanja.
nakon njih je i Tanja na svom Adventure sport net portalu objavila prvi dio priče o Kubi a kako nestrpljivi obožavatelji nisu mogli dočekati nastavke odlučila sam stvar preuzeti u svoje ruke i tako je sve počelo.
nepovratno sam se zaljubila i našla novi ispušni ventil iako ,od kako znam za sebe, nešto negdje pišem..
sad bih kako trebalo smisliti kao neki uvod,priroda&društvo,bla bla ali ništa pretjerano suvislo mi ne pada na pamet pa ja ću to onako zdravo seljački ,bez puno filozofije...
ja sam djevojčica u najboljim godinama ,koja bijeg od stresa ,napornih patuljaka i gradskog smoga liječi odlaskom u prirodu uz nezaobilazno dobro društvo..
ovdje će ,između ostalog , biti riječi o moji(našim ) putovanjima, izletima po lijepoj našoj i svim mogućima vidovima rekreacije kojom se mi bavim(o)...od bicikliranja, veslanja, planinarenja, penjanja pa do ponekog skandaloznog sportsko rekreacionog opijanja....party
nadam se da ćete uživati i dobiti ideju za poneki izlet a nama će ovo biti zanimljivo štivo kad budemo stare i onemoćale (iako ćemo se i tada vjerojatno skitati s društvom umirovljenika) jer navigare necessere est.
i točka.
živjeli!wave






Post je objavljen 27.07.2007. u 22:47 sati.