Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globabloga

Marketing

ODLAZIM I OSTAVLJAM SVE ZA SOBOM

Kucnuo je i taj čas. Idem na godišnji i više nego zasluženi. Sama. Odlazim u Tisno, naravno. Danas mi kreće autobus i dolazim u mjesto u 5,30 sati ujutro. Tamo će me dočekati jedan simpatični čiča (tako mi je barem djelovao tijekom telefonskog razgovora) koji mi je sredio smještaj (soba i kupaona) za 100 kuna dnevno (zajedno s boravišnom taksom za izabrani period). Kad se vratim ostaje mi još desetak dana za lumpanje, pokazivanje boje i konačno sređivanje sobe. Kartu sam kupila, ali i usput i fotić na akciji za 799,00 kn + torbica + memorijska kartica 512 MB, što me posebno obradovalo jer fotić si želim otkad znam za sebe. Oduvijek me prati želja da pohranim neke svakodnevne situracije u svoje albume i napokon mogu krenuti s tim projektom.

Bio je i čovjek-monter koji mi je montirao ormar (koji je toliko veliki da mi se sad čini da i nema toliko robe koliko sam mislila da imam - odjeća mi zauzima 30% sobe s tim da sam oduzela onaj postotak koji sam privremeno stavila u vreće kao nenosivu). Ima još sitnica za riješiti, sortirati, urediti dio sobe koji zovem buksa i na kraju još me čeka hodnik za premaljati, no to je za tik gotovo (ne opterećujem se). Sretna sam što sam većinu poslova uspjela obaviti do danas, osim što mi je žao što određene osobe ostavljam u Zagrebu da se snalaze bez mene.

Sad još treba spakirati torbe, pripremiti sve dokumente, sitnice, hranu i ostale gluposti koje bi mi mogle zatrebati na moru....a onda se prepuštam čarima svojih maštanja, opuštanja, bezbrige, radosti i veselja. Napokon!!!

Sve vas pozdravljam, a čitamo se i na godišnjem, jer bez interneta ja ne funkcioniram, stoga očekujte postove iz Tisnog! Svima želim toplo i ugodno ljeto...........

Pusa od globabloge*kisswavepartysmokinsmijeh

Post je objavljen 27.07.2007. u 15:36 sati.