Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/redhotlife

Marketing

Ej ljudi...

Došla sam jučer s mora. Bila sam na Hvaru s najboljom frendicom. Nije bilo loše, al sam na neke trenutke skoro poludila. Moja frendica je modni ovisnik i nju tako brine šta će obuć da to nije normlno. Idemo do plaže obučeš kratke hlače, mjicu i gotovo, a ona filozofira. Svaki dan zove 2 puta jednu sesru i mamu, a drugu sestru uopće ne zove. Jednom je čak sestru ispitivala šta da obuče. Kad ona priča na mob ja nabijem na uši mp4 i navijem ga da je ne čujem. Meni je to tako iritirajuće, ali je sve ostlalo većinom bilo OK. Šetale smo se navečer i gupirale. Ma nije bilo loše. Sad se ni ne mogu sjetit neke prednosti jer sam sad pre isfustrirana.

Sad me zvala bratova cura i pitala me hoću li ić s njima na pizzu. Nisam htjela. Ma nije meni Maja loša al me njih dvoje tak znaju iživcirt zato što se nekad ponšaju prema meni kao da sam ja neko balavo derište koje njih treba zabavljat. Inače mi je Maja draga zato što je zabavna i kupila mi je i parfem koji sam htjela za rođendan. Ma sljedeći put kad me pozovu moram stisnut zube i molit Boga da sve prođe dobro.

Još planiram nabavit mačku. Šta vi mislite? Da da si je nabavim? Ja bih radije psa al nema šanse da mi starci daju. Inače nisam loše volje al sam su mi svi digli tlak da nemogu ni normalno razmišljat. Ajd idem ja sad komentirt. POZZ


Post je objavljen 25.07.2007. u 13:11 sati.