Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrealfilmovi

Marketing

The Rundown (2003)

Trailer
Režija: Peter Berg
Scenarij: R.J. Stewart
Uloge: Dwayne 'The Rock' Johnson,Seann William Scott,Rosario Dawson,Christopher Walken,Ewen Bremner...
Žanar: Akcijski, Avantura, Komedija,
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Kada Travis nestane u amazonskoj džungli u kojoj je tražio zlato, "the Gato del Diablo", Beck, čovjek koji će učiniti sve kako bi pronašao ono zbog čega je unajmljen, odlazi ga potražiti. Beck ima samo dva načela: prvo - uvijek je po njegovom, a drugo - uvijek je po njegovom, ako treba i na silu. On ne traži nevolju, ali nevolja uvijek nađe njega. Travis i Back unatoč odnosu se s vremenom moraju udružiti kako bi pobijedili zlog neprijatelja , glavu korporacije koja je u potrazi za istim blagom.
Pojednostavljeno radnja se odvija ovako: Beck je u potrazi za tipom, tip je u potrazi za srećom, a svi ostali su u potrazi za njima. Moraju savladati puno toga: tajnovitu djevojku, halucinogeno voće, napaljene majmune, ludog tiranina, skrivene klopke i sve ostale misterije koje džungla može skrivati.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: The Rundown je vjerojatno najbolja akcijska komedija u 8 ili više godina. Sama kombinacija i izbor glumaca je genijalan. The Rock se definitivno iskazao kao akcijski junaka i obavio cool ulogu. Seann William Scott još jednom glumi idota u filmu ,no njegov lik nije baš kao Stifler iz Američke pite , lik mu je više zabavniji, smješniji i nije mi bio iritantan. Sama prepucavanja i suradnja između The Rocka i Seann William Scott su zabavna i smješna. Christopher Walken je obavio odličnu ulogu kao negativac i njegov govor o zubić vili nećete zaboraviti. Rosaria Dawson je bila ok. Još od glumaca ću istaknuti zapamtljiv cameo od Arnold Schwarzenegger. Akcija je odlična ,nisam gledao previše akcijskih filmova no u usporedbi s mnogim današnjim akcijskim glupostima tipa xXx i Fast and the Furious ovo je zbila remek djelo akcijskih scena. Sada ne mogu reči da će se akcija u filmu svima dopast, jako je neralistična i nekima bi mogla biti brza, meni to nije smetalo.

The Rundown ili kako su ga naši preveli Dobrodošli u džunglu je odličan spoj akcije, komedije ,avanture i jako je zabavan film. Preporučam svima.

Ocjena 5/5

Post je objavljen 25.07.2007. u 12:11 sati.