Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicwhisper

Marketing

Napokon...Crna Pantera

Na mom krevetu je lezala Amelia. Nisam mogla vjerovati.

-Sta radite ovdje? Neko bi vas mogao vidjeti!
-Nemoj da se bojis. Niko me nece vidjeti. Ja sam se osigurala.


Gledala sam se sa mjesavinom straha, poniznosti i postovanja. Neznam zasto ali uvijek sam se osjecala povezanom sa njom.

-Dosla sam da razgovaram sa tobom. U vezi Maggie Riddle.
-Ali Amelia...Ona je super...zelim se i dalje sa njom druziti!
-Cekaj draga...nisam jos nista rekla zar ne? Ja zelim da se druzis sa njom!
-Ali stvarno...Molim?-dreknula sam se a onda sam smanjila ton-Zasto zelis da se druzim sa njom? Ona je Voldemortova kcerka.
-Samim tim je i moja sestricna. I zelim je na svojoj strani. Zato se potrudi.

Zatim se culo tiho POP i na mjestu gdje je stajala Amelia stvori se crni simsis i odletje kroz prozor. Ja sam je gledala kako odlazi u sumrak. Cijelu noc nisam mogla da spavam. Ipak je sutra najvazniji dan moga zivota.

Iduce jutro....

Ustala sam jako rano. Ustvari nisam ni spavala. Obukla sam se po obicaju u crno i popela sam se na peti sprat tacno u 6 ujutru. Vrata na zidu su se pojavila i ja sam usla kroz njih. Tamo su tajali ljudi u crvenim plastevima. Prepoznala sam svog tatu. Ja sam stala u sredinu kruga. Stavili su mi crveni plast. Zavrnula sam nogavicu i jedna osoba je izkoracila. Kada je skinula kapuljacu pokazalo se lice od Amelie. Izvadila je svoj stapic i prislonila ga je na list moje noge. POcela je da izgovara rijeci: Almis Guta Shei Goka a na mojoj nozi se pojavila crna pantera. Izgleedalo je kao da iz stapica izlazi boja. Onda se Amelia vratila u krug. Izgovorila je opet nesto: Alis Moja Geta i moja tetovaza je zasvijetlila. Pogledala sam oko sebe i svi su imali zavrnute nogavice i njihove tetovaze su sjajile. Bile su predivne. Onda je Amelia progovorila:

Cestitam draga! Postala si Crna Pantera!


Taj osjecaj vam nemogu opisati. Bila sam ponosna. Postala sam sljedbenica Velikog Zla! I evo slika tetovaze!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 24.07.2007. u 14:54 sati.