Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tequierojovanka

Marketing

Legend wanted

Drugi deo nezvaničnog posta:
OK, ovo je izdaja svih mojih principa i načina, međutim, Jovanka to zaslužuje. Kad mogu bivše zvezde i bendovi... mogu i ja s ovim blogom. Bar se nešto dešava. Gde smo ono stali... a da, drugi deo familije kuka, baba se preselila i traži neizvodivo, a ja se gotivim kao nikad u životu. Kao što kaže Apu iz Simpsona: Life is goo-d! Ko je gledao epizodu, znaće kako je rekao.
No, međutim, kadli, iznenada, odjednom, baš u tom trenutku stiže vest da baba planira čim se oporavi da se vrati u stan. Čim sam čuo vest, vratili su se stari tikovi žmirkanja desnog oka i brzo cimanje vilice udesno. Baš sad kad sam okusio sreću da mi sve to oduzmu. I to brutalno, kao što sam i ja brutalno ubio sve vas zatvaranjem bloga. Ali ovo nije fer. Život nije fer!!! Ali dokle gaziti samo mene?? Pa ima 6 milijardi ljudi!! Koliko njih čine babe??? Nećemo u filozofiju i zapomaganje, idemo pričati šta dalje.
Sestrična se posvađala s babom jer ova stalno gleda gluposti na TV (tako ih ona naziva, ne znam ja šta gledaju) i sestrična ništa ne može gledati, a dedu je takođe poslala u rodno mesto jer je našla zasranu WC školjku. Ujak je rođenu majku, tj. Jovanku zatekao u WC-u jer se ova nije zaključala, a ona mu je lagano samo odgovorila:"Sad ću ja, pričekaj malo" Ujak je izašao i zacrvenio se. Kaže više ga nije teralo u WC. Hehehe.
Svima u porodici sam rekao za blog i opisao par stvari koje sam okačio i nisu znali šta da kažu, ali su se dosta smijali. Mami sam zaboravio dati da pročita koji put čisto da vidi šta propušta dok je u Švicarskoj. Babi sam pokušao objasniti, ali nije skontala. A dobro, probaću opet. Malo je sporija. Ujna kaže da mi se divi što sam još normalan i da to što se dešava možeš samo objavljivati na internetu ili u nekoj knjizi ili novinama i smijat se tome. Pošto od plakanja vajde nema.

U zadnje vreme mi ispostavljanje narodnih umotvorina tačnim ide od ruke pa tako umotvorina kaže:Dok mačke nema miševi kolo vode. U ovom slučaju dok babe nema mačke se kote. Tako ja sada na balkonu udomljujem jednu majku mačku i 4 mačeta NA 3. SPRATU SJEBANE ZGRADE!!! NE ZNAM KAKO SE POPELA!!! Da zlo bude gore, malci su porasli i sad divljaju po balkonu i dva su već pala. Dočekali su se na noge. Jedan je živ, a drugi pomalo hramlje. NEĆU IH POKUPITI BORISE!!! UZMI IH SEBI!! Još par dana, samo nek odfrknu i nosim ih dole. Pa nek' ih uzme ko hoće.

Hoće li biti nastavka ne znam stoga

Novi kraj

Post je objavljen 23.07.2007. u 16:20 sati.