Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iveco01

Marketing

Dober den!!!
Evo da vam javim novosti i starosti...

U subotu sam bio na roćkasu od Sanje i Tanje. Bilo je supač, onima koji su ga propustili treba biti žao!! Uglavnom, nisam ništa alkoholno pio, da, to je nova promjena, a i ne pušim više!! Mjuza je bila dobra, jedino što su se medo i princ toliko napili da su bili duhom odsutni od svih!! Al' zabave ni u jednom trenutku nije pomanjkalo.. Mislim da smo Luka i ja radili najveće gluposti počevši od dizanja majice Katarini, pa sve do uzimanja šuze Milijani.. Da, bila je to luda zabava.. Pjevalo se, plesalo, tuklo, smijalo i tak. Kući smo došli u pol tri. Ma nije tak strašno.

Yesterday sam bio na nastupu u Velikoj Kladuši. E to je bilo nezaboravno!!! Došli smo tamo oko 3. Predsjednik HAKUD-a rekao je da imamo free time do 4:20. Drmač, Luka, Čorak, Briješki G., buraz i ja otišli smo na jedno piće. Svi su nešto naručili osim Čorka. Kad je konobar otišao, Čorak je rekao: "Daj mi čašu bosanske vode!!". Mi smo se valjali od smijeha. Onda su Čorak i Briješki G. zajebavali Drmača za Antoniju. Smijeha nije nedostajalo, a ni lude zabave. Kad smo se vratili u školu gdje smo se trebali naći i spremiti, izvodili smo također gluposti. Briješki I. je meni i Čorku pokazao srednjaka, a mi "napaljeni" smo ga odvukli u WC i počeli tući i zajebavati. Bilo je tu još zajebancija, al' ko bi ih sve zapamtio... U 6 je počeo defile. Nismo pjevali, ni svirali jer na neki način nismo imali vremena. Jedno vrijeme je vjetar tak jako puhao da je našim dečkima skidao šešire s glave. To je bio spektakl u cijelom defileu: vidjeti kak nečiji šešir leti i do 15m. Kad smo se ponovo vratili kod škole gdje je sad trebalo nastupati, otišli smo jesti. Tu je nastala tuča oko sokova. Zamislite bruke!! Mi se tučemo oko limenki soka, a ljudi oko nas gledaju i smiju nam se!! Onda su nas domaćini otjerali od stola. Morali smo stajati i čekati nastup. A kak nam je bilo dosadno počeli smo se mlatiti i skidati pa šutati jedan drugom šešire. To je trajalo 20min dok nas nije skužio predsjednik HAKUD-a, kad smo dobili jezikovu juhu za šešire. Malo smo se smirili i tad nam je prišao neki reporter. Gnjavio nas je, pa smo se opet zbrukali jer niusmo znali šta da kažemo. Nakon 15min začuli smo da na pozornicu treba doći ni manje ni više nago HAKUD TOPUSKO!! Nitko od nas nije imao tremu jer smo sprdali jedan drugoga čak i na pozornici. Svirali smo, pjevali, smijali se, a snimala su nas dva kamermana. Nakon toga otišli smo se raspremiti i malo lutati po gradu. Otišli smo do diska 3M, jer je imao Sejo Kalač promociju novog albuma, al' ulaz je bio 30kn tak da smo produžili u caffe bar Piramida. Tamo smo popili piće. Al' smijeha nije nedostajalo, pogotovo kad je Čorak istresao na Luku punu pepeljaru pepela!! Smijali smo se cijelo vrijeme. E onda se Čorku i Briješkom G. pripišalo, pa su otišli u WC. Kad su se vratili rekli su nam da tu ima i biljar! Odmah smo otišli igrati. Tokom igre Čorak i moj buraz su Luku takoreć "okupali", jer su mu smočili cijelu majicu, a Matija je sve to začinio kad mu je vani istresao vrećicu šećera na glavu. Kad smo se smjestili u kombi, Briješki je smišljao pjesmu za Drmača. To je bilo toliko smješno da su se svi u kombiju smijali!! Kući smo došli u 1.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Eto, toliko o ta dva dana. Danas 100% idem na bazen. A ako neko ima strašnu želju da se opet nasmije može nas pogledati sutra u 18:10 na HRT 1 kad ćemo uživo nastupati za emisiju 30 u hladu..

Post je objavljen 23.07.2007. u 10:47 sati.