Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/damir158

Marketing

Top Shop izumi

Dragi dnevniče
Gledao sam dokumentarac o Nikoli Tesli na televiziji i ne kužim zašto je on tako popularan. Izumi su mu truli.
Moji izumi bi bili idealni za Top Shop.

Izum 1 : Superkajo

Superkajo je naizgled jedan običan kajš koji drži muške pantalone ali upravo ga čičak čini jedinstvenim. Za razliku od starih kajševa koji upotrebljavaju metalnu kopču, Superkajo koristi snažni čičak.
Već mogu zamisliti reklamu : "Još tučete svoje dijete na staromodni način? STOP! Superkajo je izum koji će vama i vašoj djeci uštedjeti puno truda. Zbog svoje jedinstvene anatomske građe ne ostavlja modrice na dječjoj stražnjici, a bol je peterostruko veća od upotrebe običnog kajša. Što je najbolje od svega - uloženi trud u premlaćivanje voljene djece je minimalan!"
Milivoj (46, neurokirurg) : "Probao sam mnoge kajševe ali.....nijedan mi nije pomogao kao Superkajo. S njim mogu premlatiti svog sina tako jako da i mene boli."
Onda sin kaže : "Prije me otac tukao običnim kajšem dok metalni dio ne otpadne, ali otkad smo nabavili Superkaju ja imam više vremena za zadaću i izvanškolske aktivnosti. Više nemoramo gubiti vrijeme na razne medicinske preglede zbog plave guzice i socijalna služba nas više ne želi razdvojiti."
Superkajo : pravi prijatelj svakoj disfunkcionalnoj obitelji.

Izum 2 : Anatomski jastuk/tipkovnica

Na ovu ideju sam došao maloprije kada sam zaspao pred računalom. Glava mi je pala na tikovnicu koja se savršeno prilagodila obliku moje glave. Kako sam ja okretao glavu tako su se pritiskala slova i stvarala površinu koja je prilagodljiva svakom obliku lica. Jedini problem je taj što mi sad na desnom obrazu piše "LKJH". Reklama : "Mislite da je spavanje gubitak vremena? Onda je anatomski jastuk/tipkovnica baš ono što vam treba. Samo ga priključite na računalo i odite na spavanje. Kada se ujutro probudite ustanovit ćete da ste preko noći napisali roman ili možda kuharicu*! Postanite i vi pisac bez imalo muke uz pomoć anatomskog jastuka/tipkovnice.

*ova informacija je netočna.

Izum 3 : Vibrirajući Ultradesničar

Vibrirajući Ultradesničar je maska koja počne vibrirati kad se stavi na lice. Dozvolite mi da vam pobliže dočaram njegovu primjenu.
"Ajoj! Ponovo ste ozljedili ruku na ženinom licu? Premlaćivanje žene vam oduzima previše vremena? Predstavljamo vam Vibrirajućeg Ultradesničara! Podesite željeni stupanj premlaćivanja i odite na posao. Kada se vratite doma i skinete joj masku primjetit ćete savršeno oblikovane hematome na njenome licu - kao da ste ju vi istukli! Čak toliko savršene da ćete pomisliti da ju je susjed pretukao! Vibrirajući Ultradesničar ima lokot tako da ga jedino vi možete skinuti sa ženinog lica. Ako se pak ona pokuša na silu osloboditi, stresti će je blagi udar od 5A." Onda bi uslijedila jedna demonstracija u studiju.

"Iskušajmo ovoga"
"Gledaj Jo, dobili smo modricu koja je pooootpuno ista."
"Nevjerovatno."

"Vibrirajućeg Ultradesničara možete kupiti po cijeni od samo 666.66 kuna! Ali ni to nije sve! Nazovite odmah i mi ćemo u ponudu dodati jedan Jumbo SpaceBag besplatno! Da, dobro ste čuli - jedan Jumbo SpaceBag besplatno! Ako djeca budu zločesta samo ih zatvorite u SpaceBag i isišete im sav zrak! Sljedeći put će promisliti dvaput prije nego ponovo probaju marihuanu."

Izum 4 : Pseudohiperflexi-majcodržač 3000

"Jeli vam se ikada dogodilo da vam se majica navukla skroz do ramena kad ste preko nje oblačili skafander? Sa Pseudohiperflexi-majcodržačem 3000 tim nevoljama će doći kraj! Ovaj jednostavan izum se sastoji od dva čička. Jedan stavite sa unutarnje strane rukava, a drugi zaljepite super ljepilom za kožu. Spojite ta dva čička i bez bojazni od javnog sramoćenja obucite skafander."

Marija (40, prosvjeta) : "Dok sam radila u školi djeca su mi se smijala kada sam oblačila skafander na svoju majicu i zbog toga sam potrošila puno novca na psihijatra. Ali nikad više!! Čujete li me kurvini sinovi!?!? Tko se sad smije!?!? Tko se sad smije!?!? Buahahahaha, buahahahaha!!"

Izum 5 : Super Krečko - sprava za mučenje

Ovo je vrhunac moje domišljatosti. "Djeca imaju previše energije? Napunite Super Krečka tekućim olovom i dajte im da bojaju zid s njime. Ne samo da će isčašit rame, nego će vam i prostorija zablistati prekrasnom olovnom bojom. Sa njim i roditelj može mučiti djecu kao profesionalac. Super Krečka sponzorira Narodna Demokratska Republika Sjeverna Koreja." Prijevod s lošeg engleskog : "Prije smo trošili puno novaca na razne sprave za mučenje Amerikanaca ali...sa Super Krečkom naši problemi su riješeni. Samo ga napunimo obogaćenim plutonijem i damo Jenkijima da bojaju svoje sobe s njim. Nakon bojanja su preumorni da bi pobjegli, a od zračenja dobiju velike plikove po tijelu."


Di si sad Tesla!?!?

Post je objavljen 23.07.2007. u 10:57 sati.