Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radiogaga

Marketing

partđejna...crni štejkr!!! aka partijana crni štakor

ok...kako smo se mađo i ja predobro zabavile ovaj wikend vani..u petak sam se ja standardno umirala od smijeha dok je mađo glumila luciju kako puši ĐOJU(!) i kako je jako pijana...aha...a tvrtko ima curu! moš si mislit!i onda je neki lik htjeo bit snjom pa smo biježale po cijelom ziheru od njega i na kraju prošle van i sjele se kod papasa di je za promjenu...fala kurcu...svirao haustor,let 7,yinx,ladno pivo itd... i onda smo plesale i došo je onaj šugavi goc do nas mrtav pijan i ja ga nisam dobro razumijela kad je reko da nesmije pišat iza nas i nadobudno sam mu se na to izderala: NI TI ISTO!bang e onda je naišo seljo slavko..neznamo tko li je taj..i neku spiku nam je prodavo dok smo se mađo i ja smijale burkiju kako ide na bengu! onda je SLAVKO (NJEGA JE MAMA JAKO VOLJELA) odlućio otići jer više nije imao ....potencijala??baš je imao neka velika usta i nosio hlaćice ispod koljena i crne odvratne rupićaste natikaće...iju...ali to ne zvući tak zabavno kak je nama bilo...a tek u subotu....jao...boli...no filip i ja smo se zajebavali...PREK ZABE!
kak mi je smiješna ta reklama...a kaj je majstor isto prek zabe?...ugl...otkrili smo kako nazvat našeg najmilijeg....SHITAKEEEEE!!!! kao neka gljiva,a umjesto shitake ja budala velim KAMĆATKA!!!!headbang ugl... još sam provalila kad smo bili na starom placu na stepkama (VALE!!!!) sjela sam se na mokru vodu....boli...kako sam ja jako mutava...jao..a kako su se caz i vale svađali...on se njoj pred cijelim hrvatskim poćeo derat kak je đubre i kak je bezobrazna...a ona pametna se stane pred njega i gleda ga ko božiji volek...lud kak je taj lik jako munjen...a neka barem nema takvih puno pa dolazi podosta do izražaja...svaka mu dala
ugl...imam sutra praxu..pa odoše ja spavaty...ajoj..ja se neznam izražavat...kmeeee...sanja+.... ili sanja+.....????? glasujmo ko je za opciju broj jedan a ko za broj dva?..thumbup ili ti br 1!!!!! veliki poljubac anjuški!! lafra mala! ajd sayonara ili kak bi karla rekla sejanera!


Post je objavljen 22.07.2007. u 22:37 sati.