Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lopticaskocica

Marketing

Zatišje

U posljednjih nekoliko mjeseci u mom je životu zatišje. Gotovo je rutina postala svakodnevna stvar, a na ljubavnom planu se ne dešava ništa novo. Tražim neke dodatne poslove, a počela sam se i aktivnije rekreirati. Plivam i vozim bicikl nekoliko puta tjedno i to mi je prava razonoda. Pomalo učim i glumu i jako mi se sviđaju te seanse. Ima nas troje, četvero vrlo je zabavno. Najesen planiram ići na aerobik iako to nisam radila godinama. Kroz koji tjedan idem na jednu svadbu, a poslije malo na more. Na Pag. Nedostaje mi ponekad blog, ali inspiracija je presušila. Mogla bih isati o ovim vrućinama, kojih se iskreno pomalo bojim jer ne jednom u životu sam pala u nesvijest. Miško je manje više poslušan osim što mu je nedavno otkazala klima pa sam je morala dati popraviti. Imam neke nove prijatelje i rado čitam neke stare blogove popot Regine, ali ne komentiram. Više ni ne izlazim na slijepo, već sam se družila sa single ljudima unutar Katoličke crkve. Stekla sam i neke nove prijatelje.

Neki dan me je jako razočarao Dinamo svojim nastupom u Ligi prvaka. Ako ne mogu pobijediti momčad iz Azerbedžana koga onda mogu pobijediti. Ni Hajduk nije bolje prošao, jedino je Slaven ostavio dobar dojam. Svi su se razbježali po godišnjima tako da je teško naći društvo za izlazak. Ipak u subotu vodim nećaka na Harry Poterra i Red feniksa. a u utorak idem na Histrione pogledati Falštafijadu. U nedjelju mislim pozvati frendicu na sladoled i šetnju.

Imala sam problema i s Večernjakovom pretplatom. Iako sam uredno platila obustavili su mi dostavu novina jer su moju uplatu krivo proknjižili. Nova ponuda nikako da stign pa ću im opet morati poslati fax kako ne bi ostala opet bez novina.

Ovih dana me je zabavljala afera oko Gorana Višnjića. Ja ne osuđujem Mirelu Rupić, a niti njega. Njemu je teško plivati u ovoj situaciji obzirom da je u braku i to s članicom klana Vrdoljak, a djeca su ionako najljepša stvar na svijetu. Možda joj za sada ne želi dati svoje prezime, ali uredno plaća alimentaciju što govori da je koliko toliko pošten čovjek. Glede avanture. Recimo to ovako. Svakome se desi. Srce ne pita, no veze s oženjenim muškarcima ne bi nikako preporučila nikome.
Uvijek ostaje gorčina i pitanje po čemu je prva bolja od mene.

Spremam se za jedan poziv. U biti očekujem ga cijeli dan, ali nikako da stigne pa ću ja podići slušalicu....

Za sada toliko. Nastojati ću biti redovitija......

Post je objavljen 20.07.2007. u 16:44 sati.