Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/damir158

Marketing

Borite se protiv vrućine

Dragi dnevniče
Majko mila majčice moja kako je vruće. Sva sreća da su praznici pa me nitko ne gađa vrećama govana na putu do škole.

Zbog velikog interesa javnosti (prokleti HRT) odlučio sam napisati par tutorijala o tome kako preživjeti ove vruće dane. Tutorijali su namjenjeni svima koji su loše pozicionirani na materijalnoj ljestvici i svim bogatašima koji žele uštediti.

Tutorijal 1 : Mokri ručnik je sirotinjski klima uređaj

Da, istina je. Ako nemate para za klima uređaj smočite jedan ručnik mrzlom vodom i vrtite ga oko svoje glave. Hladit će vas lagani povjetarac dok po vama padaju sitne kapljice. Upozorenje : pri ovom postupku moguće je doći do promjene toka svijesti u čovjeka (tj. vas). Prvi put kada sam ovo radio na trenutak sam izgubio pamćenje, a zatim se probudio zavezan za stolicu. Sve oko mene je bilo devastirano. Frend mi je rekao da su mi u jednom trenutku oči zabljesnule od luđačkog sjaja i da sam se popeo na stol i počeo tući sve oko sebe mokrim ručnikom pritom vrišteći "Lalalalalala!!!". Danas je ovaj fenomen medicini poznat pod imenom "Sindrom Xene - pijane princeze ratnice". Drugi put sam si pak umislio da sam Mary Popins i da kasnim na čuvanje djece u zapadnom Londonu. Skočio sam kroz prozor ali na svu sreću pao sam na grablje tako da se nisam teže ozljedio.
Update : evo od silnog mahanja sam si upravo izbio 2 zuba - četvorka gore desno i dvojka dolje lijevo (bez brige, mlječni su).

Tutorijal 2 : Slobodni pad

Ustanovio sam da je padanje s velike visine ekvivalent stajanju na vrhu svjetionika za vrijeme olujnog nevremena.
Znači...pronađite jednu visoku zgradu i skočite s nje. Ako je manja od 5 katova onda ništa. Dok budete padali propuhat će vas takav vjetar da ćete se osjećati kao Janica Kostelić u zračnom tunelu.
Loša strana : skoro sigurna smrt, a ako preživite ostatak života ćete provesti u agoniji.

Tutorijal 3 : Bolest pomaže

Možda će se nekima ovaj prijedlog učiniti malo ekstreman ali cilj opravdava sredstva.
Otiđite u najbliži KBC (kratica za "klinički bolnički centar"...ili je možda "kurcem berem ciklu", nisam ni sam siguran) i malo izvidite situaciju. Tražite starije senilne osobe sa sljedećim simptomima : kašalj, migrena, dezorijentiranost, žuto u ušima, polarna medvjedica. Kada ste pronašli 5 osoba koje odgovaraju ovom profilu dajte im ponudu koju neće moći odbiti - platite svakom od njih 15 kuna da pljuju po vama. Nacrtajte pentagram na podu (poželjno crtati svojom krvlju!) i na svaki krak zvijezde postavite jednog starca. Vi stanite u sredinu pentagrama i govorite "In nomine patris i spirito sante", a starci neka vas pljuju i gađaju svojim izmetom. Kad dođete doma prat će vas takva temperatura da će vam biti hladno i ako vani bude 46°. E da...ako vam se učini da se strop od kuće rastvorio i da po vama padaju balvani - ne brinite. To samo vaš mozak odumire pa imate halucinacije. Uživajte!

Tutorijal 4 : Žličica Vegete

Ovako...uzmite jednu žlićicu Vegete - i snažno si ju zabijte u desnu sljepoočnicu! Bol će biti tako nepodnošljiva da ćete posve zaboraviti na vrućinu (i privremeno oslijepiti). Ako pak to nebude dovoljno - slomijte si koljeno.


Nadam se da sam vam barem malo pomogao.

Post je objavljen 20.07.2007. u 13:18 sati.