Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Where have all the cowboys gone?


Image Hosted by ImageShack.us



...malo se oduzilo.. =( zivot nije kao prije.. najsmjesnie je sto sam napisala post prije negdje mjesec dana odmah u blog editoru i sva euforicna (sto sam napisala dugi i smisleni post nakon tone vremena) nekak slucajno kliknula skracenicu za back, vratilo me natrag i nis od posta.. nsam ovo planirala spomenut.. a eto hahah kad je smijeno... onak.. smijem se da se ne placem kind of =)))

uglavnom.. imam feeling da je ovaj svijet bloga postao totalno isklišeizirano sranje.. svaki bez-bez sad ima blog, toliko se to rasirilo a kvaliteta je fakat na nuli.. o.k. sad zvucim ko dedice i bakice koje uvijek govore kak je prije bilo bolje, kak se bolje zivjelo bla bla.. al imam feeling da je prije pisalo vecina ljudi koja ima nesto za rec a sad je blog ko kaj ja znam, dokaz postojanja.. svatko ko dise ga ima.. hmm nije da me to frustrira al kvantiteta na uštrb kvalitete.. nije da sam ja mijenjala zivote svojim postovima al boze moj jesam LOL.. ma zezam se.. valjda sam tuznicka jer je sada drugi zivot i svijet, a ja sam po prirodi nostalgicarka.. hahha sad kad i ovaj ''dokaz postojanja'' post obrišem slucajno =)) zagubila sam nit koja me vodila ovom svijetu, brijem da nikog od blogera vise nema.. al ono fakat nikog.. pa cemu ispocetka, nemam ekipu da mi cuva ledja.. moje bivse pleme =))

Rest in peace (citaj: come back as a vampire =) )

draga daydream, crogla, zastitnik, blackdog, dalatinka, angie, taf gaj i more drugih sjajnih zvjezdica


al se ipak vracam.. onak u to nema sumnje, samo ocito puno cekanja =)))

jedino... kome da sad pricam sto mi se sve desilo u ovom velikom svijetu kada nikog nema? =)


BlackRose.... Blekica... ah



p.s. mozda ce vam biti neobican zanr pjesme koju odabirem i savljam u pozadini kao pratnju posta ali... govori ono sto mislim reci... jer sam takva, (po prirodi pateticno odana =))) kaj mogu haha



When the sun shines, we’ll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella




Post je objavljen 19.07.2007. u 16:01 sati.