Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

16-ti rođos 20-og jula

zz

Zrenjanin - “Zeleno zvono” će ove godine proslaviti svoj 16. rodjendan. Nakon svih ovih godina brend Zeleno zvono održava svoj prvobitni bljesak centra multiaktivnih dešavanja, koji u mnogo čemu odredjuje mesto Zrenjanina na kulturnoj mapi, kako u regionu, tako i šire. U prilog prepoznatljivoj rečenici, da “ovaj grad ima samo jedan Pozorišni klub Zeleno zvono”, govori i broj organizovanih koncerata (preko 700), preko 400 promocija knjiga, časopisa, tribina, izložbi i oko 1000 žurki.

Ovom prilikom, pozivamo Vas da u petak, 20. jula u 22 h, uveličate proslavu 16. rodjendana “Zelenog zvona”, kada će ujedno biti promovisan još jedan od projekata Pozorišnog kluba - Dobri klubovi Vojvodine - DKV, koji je zamišljen na osnovi umrežavanja slično koncipiranih klubova u regionu Vojvodine. Premijera ove organizacije biće uvod u “Dobru jesen dobrih klubova Vojvodine”, kada će se raditi na demonstraciji rada ovog udruženja.
Takodje, možete očekivati i reanimiran duh pokreta “Novi optimizam”, koji će biti promovisan pod geslom “Novi entuzijazam novog optimizma”!

U okviru rodjendanske proslave, na trgu ispred Pozorišnog kluba, nastupiće Best Beat -The Beatles Tribute Band i specijalni gost večeri - Lajko Felix. Nakon svirke se selimo u Atrijum Pozorišnog kluba, gde Vas očekuje DISCO Party!

Dobro došli!

Za sve zainteresovane, autobus iz Beograda za Zrenjanin, krenuće ispred crkve Sv. Marka u 20h, a iz Novog Sada u 20:30h ispred Spens-a. Povratak iz Zrenjanina je u 1h posle ponoći.

Post je objavljen 16.07.2007. u 07:17 sati.