Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirta9

Marketing

Hello from Vienna ... :)

Image and video hosting by TinyPicLipanj je defenitivno bio naporan mjesec a kako je srpanj jos od prije rezerviran za Summer seminar na Phoenix Institutu do zadnjeg dana sam razmisljala da li da odustanem jer mi je poteban odmor. Umjesto odustajanja, spremila sam stvari i sjela na IC vlak Zagreb- Bec. Kada smo stigli, dobili smo kartu Beca na kojoj sam potrazila ulicu gdje je Wiener Universitat i kuca u kojoj smo smjesteni. S odusevljenjem sam primjetila da se kuca, tj. zgrada nalazi u strogom centru. Nakon voznje U-bahnom i trazenja Schenken strasse u cemu je pripomogao covjek obucen kao Mozart, napokon smo stigli bas u vrijeme vecere. I onda se dogodio predivan susret- Francesco iz Italije, Arturo iz Spanjolske, Natalia iz Kolumbije, Juan Pablo, Maria Carmen iz Meksika, Christian iz Nizozemske. Zagrljaji i odusevljenje sto smo opet zajedno nakon predivnog ljeta u Notre Dame-u, u SAD-u prosle godine.
Image and video hosting by TinyPicSljedeci dan smo imali svecanu veceru u Johannes club-u, naravno svecano obuceni ( Odlicna prilika zu suknju sa satenskom vrpcom o kojoj sam jednom pricala :), prvi put sam sjela za stol na kojem je bio postavljen pribor sa mnogo vilica i zlica i to samo za jednu osobu. Konobar nam je natocio crveno vino, podigli smo case i nazdravili na nekoliko jezika. Za mojim stolom su bili Spanjolci, Izraelci i ja, pa je nazdravljanje izgledalo ovako: Saluto! Lal-aham! Zivjeli! Nakon vecere smo se prosetali do Katedrale sv. Stjepana pricajuci usput o arhitekturi Barcelone,Zagreba, Guadalajare. I onda uzivanje uz Mozarta, Bacha, Schuberta.

Doista smo imali prekrasan pocetak ovogodisnjeg ljetnog studija. A sada nas ceka rad, pisanje, predavanja, grupe za diskusiju i mnogo sati u knjiznici, ispiti...

It is worthy to go forward, to learn, to pursue the real meaning and find comfort in beautiful happiness - God!


Post je objavljen 14.07.2007. u 21:45 sati.