Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

UZIVO SA EXITA

NAPOKON SAM PRONASLA NET I TO U NEKOM SATORU U TVRDJAVI,JUPI JE JE.
Doduse osjecam se kao jebeni geek, ali eto da vam se malo javim. Iako ce biti kratko jer me ovaj barba nadgledava sto radim.
U cetvrtak je bio PRODIGY kojega sam dugo cekala da cujem jer me zanimalo na sto lici i slabo mi je doslo kada sam ih vidjela. Starci bey sluha i njuha. Da nije pisalo da su to oni, nema sanse da bi skuzila, eventualno bacivsi pogled na video wall. No o tome cu detaljnije kada se vratim.
Da nastavim, krenem ja tako danas na Lauryn Hill u nadi da cu se obradovati. Prvo dok sam hodala prema main stage, vidim an nekom wallu spodobu koja uyasno lici na Hendrixa u nekom polutigrastom kaputicu i mislim si ma nije to valjda ona. I naravno da je to ona.ajde de, mislim si idem to cuti, a zena pjeva kao da je upravo prezivjela tuberkulozu, ali ju je napao suhi kasalj. nesto nalik na HROPTANJE. Jebemu, zena hropce!!!
No zanimljivo jest, da se vratim unatrag pola sata, naletila ja na koga drugoga nego na one koje pokusavam cijelo vrijeme izbjeci, RAMIREZ. Pa di me snadje sudbo kleta, no ajde de, pobjegla sam glavom bez obzyira.
No da ne bude sve tako smuseno i smijesno, moram reci i ne mogu vjerovati da cu to reci, METALCI SU NAJBOLJI.Jebeno dobra svirka koja barem nalikuje na svirku pa eto tako cekam sutarsnji koncert Satyricona da pocujem sto pjevaju.
Ovaj barba me sumnjnivo gleda pa da skratim.
Ispod svakoga walla su one idiotske poruke s mobitela koje ljudi salju i ona koja mi je ostala upecatljiva jest OVO JE MALI KORAK YA COVJECANSTVO, ALI VELIKI ZA PERU.To me odusevilo jer nemam pojma kako bih sredila pocetne dojmove, to jest dojmove s prva tri dana EXITA.

POZDRAV od Kike,
u sljedecim nastavcima, ako me sutra puste na Net ili u utorak, pisem vam o

1. MILICIJI, CEVAPIMA, DROGI
2. LJUDOVIMA, BORBI ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA
3. ILEGALNOJ PRODAJI AKREDITACIJA
4. LAV PIVU I METALCIMA.

Post je objavljen 14.07.2007. u 21:51 sati.