Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gradskapahuljica

Marketing

...

Ovaj tjedan mi je stvarno bio naporan jer sam svaki dan išla na predavanja, a poslijepodne bi išla van ili s dragim ili sa ekipom sa seminara.... I sinoć smo bili vani :)
Dragi i ja smo još uvijek li-la, ovisno o danu... U ponedjeljak smo se opet svađali/razgovarali... On se ne može ili ne želi opustiti nego je često napet, bezvoljan... Jučer je otišao s best frendom na more na vikend, i iako sam željela da ga provede sa mnom, drago mi je da je otišao. Da se opusti, zabavi, razmisli o svemu... Znam po sebi ti se sve razbistri kad se malo makneš iz Zagreba...

Ipak malo napredujemo, baby steps :-) Odveo me na kavu u jednu zgradu za koju smo davno prije pričali da bi željeli kupiti stan... to je pozitivno :)

Uglavnom, ja idem danas na more... ostat ću dva tjedna - sama. Bit će mi neke frendice dolje, ali bez njega jer mora raditi. Dogovaramo se i dalje za Irsku u 8. mjesecu, ali još ne znam ništa fiksno... Obećao je posjetiti me sljedeći vikend, i vidjet ćemo hoće li ispuniti obećanje... nadam se da hoće! :-))

Ali odlučila sam i dalje ne zamarati se ničime, uživam u sebi i vremenu koje imam jer ga uskoro neću imati kad počnem raditi :-)) Nadam se da i sve vi djevojke uživate :-)) Obećajem da ću pisati opet za koji dan!


Post je objavljen 14.07.2007. u 15:55 sati.