Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/paranormalnoiostalo

Marketing

Pterodaktili lete nebom?

Evo jedne fotografije koja je kružila Internetom.
slika
Pitanje je jeli grupa vojnika iz građanskog rata upucala ili našla pterodaktila ili što god to bilo na slici?
Ako to nije pterodaktil što je?

Ako kažemo da je čovjek sa slike visok negdje oko 180 cm, onda možemo izmjeriti da ptica ima raspon krila veličine oko 3 čovjeka to je oko 5.5 metara. To znači da mu je veličina jednog krila 2.75 metara. To je veće nego raspon krila najveće poznate nam ptice koji iznosi otprilike 2.2 metra.

Slika je dana na pretrage i ustvrđeno je da je nastala u periodu 1860-ih, način izrade je iz razdoblja građanskog rata.. Oko 1880-ih se taj način mijenja novim boljim načinom.

Slika je isto dana i stručnjaku za fosile pterodaktila koji kaže sa sigurnošću da je na slici pterodaktil. Isto za slučaj lažiranja koji je uzeo u obzir kaže da bi samo stručnjak mogao napraviti dobru kopiju i isto tako napominje da je prvi fosil pterodaktila nađen mnogo kasnije.

No to nije jedini slučaj viđanja pterodaktila. Ima mnogo svjedočanstava koja govore o neobično velikim pticama i šišmišolikim pticama koja lete u divljini.
Pisao sam čak i u nekim prošlim postovima o takvim slučajevima.
Ljudi se boje za svoju djecu i ne daju im da se idu van igrati zbog straha od tih čudovišnih ptica.Post je objavljen 14.07.2007. u 13:05 sati.