Image Hosted by ImageShack.us
,princessinherownworld.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessinherownworld

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us

TI

Ti si prekrasna. Tvoje lice, tvoje oči... nitko nije ljepši od tebe. Bistra si, pametna. Vjerojatno ćeš u skoroj budućnosti osvojiti Nobelovu nagradu. Šalim se, vjerojatno nećeš. Ali može se i to dogoditi. Ti možeš učiniti sve. Sve što zaželiš.

Nema ljepšeg tijela od tvojeg. Ono je savršeno. Ne trebaš se izgladnjivati za savršenstvo kad je ono već prisutno u svakom aspektu tebe same.

Tvoje su oči ocean, ili predivni kesten ili odišu onom nijansom smaragda koja podsjeća na egzotične otoke negdje daleko. Tvoje ruke su predivne. Pogledaj svoje prste, oni su savršeni. Tvoje noge nisu debele, ni mršave, ni kratke, ni duge... jednostavno su... pogađaš, savršene.

Ti si savršena. Upravo zato što si to ti, ne netko drugi. Savršena si, poput svih ostalih oko tebe. Znam da misliš da je to laž i da nitko nije savršen, ali ja ti kažem da jesi. Svi smo savršeni u svojim nesavršenostima.
Pametna si, možeš ostvariti sve svoje snove, ako se samo potrudiš. Ne odustaj. Ne idi linijom manjeg otpora kad znaš da možeš više.

Budi uvijek sigurna u sebe i svoje stavove. Ustraj u njima, ali se također znaj prilagoditi i učiti na svojim greškama. Neka te ne zabrinjavaju gluposti, tračevi i slične trice; ti si iznad toga. Budi uvijek ti, bez obzira na priče drugih. Znaš što ti uvijek govorim. Kakva god bila ja sam tu, i volim te...

Govorim ti od srca, jednog dana ćeš shvatiti da je najbolje da budeš ti. Da se ne pretvaraš da si netko drugi. Tako se ne postiže savršenstvo.
Ti si djevojka koju vrijedi voljeti. Zbog koje se vrijedi ustajati u siva jutra, zbog koje se vrijedi smijati i uživati.
Nikad ne misli da si bolja od drugih, kao ni da su oni bolji od tebe. I'm always there if you need me...


(p.s ovo je napisano za jednu predivnu curu koja zaslužuje sve na ovom svijetu i zaslužuje samo najbolje stvari... misli na sebe, draga thumbup ... )
(p.p.s vidila sam da u komentarima mislite da ja odlazim zauvijek... ne ne nono, ne odlazim zauvijek.. ja sam još tu, vidite da pišem..?
(p.p.p.s i zadnja stvar koju moram napisat tj. slika govori više od tisuću rijeći... čak i tisuću mojih...
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 13.07.2007. u 20:08 sati.