Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

o tati



Kuiš, i tak ti ja gledam druge blogove, a ono svi imaju, onak, neke fensi opise svojih osobnosti i neosobnosti. Pa, ono, reko, ajd idem i ja da napravim neku mini autobiografiju; da nebi ljudi rekli: gle onog geja, uopće ni kul, nema opisa nikakvog. Pa mater vam, sad bum ga imao! Nadam ste da se si hepy!
E, a najteže je počet. Pa ću počet od bloga.
Dakle, zakaj se ovaj blogić uopšte zove Rock`n`Roll from Rivendell? Pa vrlo jednostavno, zato kaj tata sluša rock, i dopada mu se LOTR. A naziv Rivendell, za nevjernike kojih još ima malo (al ih ima), pa ne znaju kaj to znači, nastavite čitati ovu rečenicu, pa ćete iza sljedeće dvotočke dobiti definiciju: Rivendell ili Imladris je vilenjački grad u Međuzemlju, iz knjige Gospodar prstenova; zove se i Posljednja domaća kuća. Izgradio ga je Elrond, u Drugom dobu, oko 4-5 000 godina prije događaja iz Gospodara prstenova. A zakaj sam uzeo naziv Rivendell, a ne neki drugi je zbog ovog:



Pošto živim na rubu Maksimirske šume, sve oko mene je šuma i 92% prirode.
Moj potpis Aldaron znači: "Gospodar drveća", ime Vale ("onog koji ima moć", iliti bog) Oromea na jeziku Quenya (drevni jezik poznat svim vilenjacima). (Silmarillion)
Rođen sam 1987. u novembru, u Zagrebu, u Petrovoj bolnici, prvi hodnik desno, šalter br. 3.
Vrtić sam diplomirao u Palmetoićevoj ulici, na temu: "Oralni seks u vrtiću, pozitivno ili negativno?".
Prva tri razreda sam pohađao u OŠ Većeslav Holjevac, u Sigetu. A sljedećih 5 godina sam mukom završio u OŠ Bukovec, u Maksimiru.
Srednju školicu sam izmaturiro u II. gimnaziji, u Križanićevoj ulici, na temicu: "Led Zeppelin". Tamo se lagano izoblikovalo ono što se danas usuđuje reći da sam ja.
Studiram sociologiju na Hrvatskim studijima. Upravo uspješno završavam prvu godinu. Još samo 4 ispita do kraja, a već je tata dao 12 od 16 (kak fensi, a?).
Imam tri životna cilja:
1. proputovat kroz Švedsku, Norvešku, Dansku, Švabiju, Holandiju, Englesku i Škotsku na svom lepom motorčeku (kad ga kupim na leasing, naravno)
2. htio bi da me neka ultra sexy maca siluje u nekom jarku, i da onak bespomoćan, i svezan dobivam onak, s bićem po guzi, paf! paf!
3. da budem uspješni profač u srednjoj školi iz sociologije, ili etike

Ak ni sljedeće subote nebum imal nikakvu temu o kojoj bi pisao, onda ću nastavit s ovim super duper opisivanjem.

Post je objavljen 14.07.2007. u 00:01 sati.