Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

Prvi dan predavanja

Digla sam se u zoru...omg kaj je sa mnom, dižem se tak rano dead. Navlekla sam smaragdnu pelerinu i izašla da hodnik, sve je bilo pusto. Čula sam nekaj u tamnicama, idem provjerit. PEEVES!!!!! Dobri stari Peeves.
"Peeves, kaj danas izvodiš?"- pitala sam ga strogim glasom.
"Uništavam Hogwarts, malo da izludim Filcha, cijenjeno profesorstvo."- rekao mi je umiljatim glasom.
"Samo tako nastavi."- rekla sam uz podsmjeh mouthwash i otišla van, do jezera. Bilo mi je dosadno, nikoga nije bilo vani, osim par sova koje su se vračale iz lova. Sjedila sam tamo neko vrijeme, buljeći u prazno rolleyes. Kad je zvonilo 7 sati sam otišla u dvorac, do kabineta OOMS-a kako je čudno biti profesor.

Otključala sam kabinet, sjela za katedru čekajući učenike, prva dva sata imam prvašiće, lovely dead. Umrijet ću od dosade. Klinci su počeli ulaziti tek oko 5 do 8 sati, nešto bi promrmljali kao pozdrav i smještali se u klupe namcor. U 8 sati su svi bili na svojim mjestima, zamahom štapića sam zatvorila vrata.
"Dobro jutro prvašići!"- zderala sam se da ih malo razbudim. Svi su se stresli naughty.
"Ja sam Michelle Snape i biti ću vam profa Obrane od mračnih sila ove godine."- rekla sam i napisala svoje ime na ploču.
"Ove godine?"- čulo se pitanje od nekud.
"Da, svake godine ćete imat novog predavaća. Ne znam kaj će se meni desiti ali eto, ovaj posao je UKLET."- malo sam ih plašila.
"A kašto ga onda radite?"- opet pitanje.
"Da vas klince nekaj naučim."- rekla sam. MUK.
"Mi imamo dva sata, prvi sat ćemo se upoznavati, a drugi.....ko zna...."- rekla sam im. Svi su mi rekli svoja imena, nisam ni jedno zapamtila, ali nema veze.
"Od vas ću tražiti na svojim satovima sljedeće."- rakla sam i pokazala štapićem na ploču na kojoj se odmah pojavio natpis :

TIŠINA
DISCIPLINA

"Samo te dvije stvari."- rekla sam im.
"Ako budete zločesti, onda čete biti podložni nastavnim metodama moga ujka, a to vas uvjeravam, ne želite. Raspitajte se kod starijih učenika."- rekla sam im uz smješak.
"Što se tiče žvakaća i kašnjenja, oboje su dopušteni, žvakati nesmijete samo kad odgovarate na moje pitanje, a kasniti smijete maksimalno 10 minuta, veće kašnjenje će biti kažnjeno."- nastavila sam.
CINCILILINCILI, kraj prvog sata.
"Djeco, sad čemo odmah nastaviti pa ću vas pustit 5 minuta ranije."- rekla sam. Ostatak sata sam im pričala o stvorenjima od kojih ćemo se pokušati obraniti ove godine. Tu i tamo bi postavila par pitanja, jedna je Slytherinka je uvijek znala odgovore, ne stručnim riječnikom rečene, ali je znala, zvala se Nera Moon, bit će nešto od nje ako tako nastavi.
"Koliko je sati?"- pitala sam učenike.
"10 minuta do zvona."- čuo se odgovor.
"ZA ZADAĆU."- počela sam.
"OOOO NEEEE."- kaže razred wink.
"DOBRO IZGAĐAJTE FILCHA SMRDOBOMBICAMA!"- kažem ja.
"Pitajte starije učenike tko je."- rekla sam.
"Možete ići."- rekla sam.
"JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!"- ajme kaj se deru rolleyes.

Cijeli dan sam ponavljala isto, na večeri je Dumbly objavio da je Filch otišao u mirovinu zbog "nepodnošljive duševne boli", te da će nam doći novi pazikuća. Svi su bili sretni yes, govorkalo se da su za njegovu mirovinu zaslužne smrdobombice i Peeves, lovely dead. Nakon večere sam otišla odnjeti Lunia u Zabranjenu, zaboravila sam jučer, zbog toga sam mu se ispričavala cijelu viječnost. A onda SPAVANAC.

P.S. Od 21.7 do 20.8 sam na moru, neću vam moći pisati mjesec dana, kad se vratim želim vidjeti PUNNNNNNNNNNNO komentara, može. Ovo je zadnji post prije mora, MORATI ĆETE DUUUUUUUGO ČEKATI NASTAVAK. kisskissam vas svekiss i do tipkanja.


Post je objavljen 11.07.2007. u 12:38 sati.