Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gagagagi

Marketing

Eto i ja napunila 25 godina..

Evo i mene poslije sad ce skoro mjesec dana..
Imala sam rodjendan prije nekih 5 dana. Kao sto sam obecala nisam nigdje isla taj dan, ni na predavanje, ni na posao, niti sam iskim se vidjala. Sem moga Gagog naravno. Njega bi mogla da gledam danima i nocima, on mi nikad ne smeta.
Nije mi zaboravio rodjendan, tako da sam bila happy, prosle godine se kasno sjetio.. a moji nisu nikako se sjetili.. al ove godine je opet drugavije.. hehe i moji se sjetili, mama napravila kolac, do duse dala mi pare da kupim sebi sta hocu. al samo da su se sjetili ... Ja sam bila naj sretnija.. Jebo poklon.

U petak vece mi je gagi otisao na more... i kod svojih u Bosnu. Kad mi se javim taj dan da ceka trajekt, ja sam se odma razbolila, a pozdravili smo se vec bili srijeda na moj rodjendan, al kako sam bila tuzna morali smo se vidjeti i cetvrtak. al kao sto kazem razbolila sam se petak vece. Znajuci da mi gagi ide daleko, i da cu biti bez njega 3 sedmice, i da nije to negdje blizu, to je 2000 km od mene, a nikad nismo tako daleko bili jedno od drugog, a pogotovo toliko dugo..
Danas me e zvao iz Makarske, kako ga je lijepo cuti..
A moja seka i ostali memberi familije su isto otisli dole u subotu, i nisu ni sa parkinga izasli, ja sam se rasplakala.. Nije zbog staraca, nego zbog moje seke.. Dobila sam isti ruzan osjecaj kao i kad je Gagi otisao... Razbolila se jos vise...
Dvije osobe koje meni znace sve i za koje bi sve dala... dvije osobe koje moj zivot cine worth living.. su daleko od mene i to 3 sedmice... Svega mi, taj dan sam plakala jedno 2 sata, na kraju nisam znala zasto placem, jer mi je svasta kroz glavu prolazilo. ne znam jel vam se ikada tako desilo, pocnes plakati zbog jedne stvari, na kraju skontas da si bas plakao zbog svega i svacega.. Jer u toku plakanja svasta si razmisljao... e tako je meni bilo... I skonatala sam da bi bila u stanju da se ubijem, kad bi njih izgubila .... Pa eto, naucila sam barem nesto iz toga plakanja.
Vracaju se tek tamo 28.jula.. Ima dana i dana.. a ja moram da radim, volila bi da zaspem, i da se tek probudim onaj dan kad oni trebaju da dodju.
E bi li se vi brinuli kad bi vam momak otisao na more sa jednim frendom ??? Mislim ikako... ili sam ja samo paranoid?
E i osjecam se mladja, umjesto starija :) heheh
Danas sam bila zalijevala u basti, i tata slauf nije namjestio ili ja nisam navikla po basti, tako da sam izgledala kao oni u crticima... Leti sa slaufom u ruci... i cijedila sam se..


Post je objavljen 09.07.2007. u 23:04 sati.