Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/necovjek

Marketing

uzimam godišnji..



Opet sam upao u kolotecinu svoga zivota.
Iako svasta mi se dogadja, a ja gledam kako to sve prolazi kraj mene.
I nista ne poduzimam, neda mi se. I zadovoljan sam time, time sto nista ne poduzimam.
Samo bi lezao,odmarao i zujio..vegetirao..jedva cekam sad odmor i more. Iako necu se odmoriti.
Ima da se fino napijem, da se ludo zabavim i da si ovo ljeto ucinim nezaboravnim. Neki tour po Jadranu..zvuci mi jako dobro i primamljivo (i ostvarivo) hmmm...da,tako ce biti.
More,more,more..radis ko crnac,ubijas se tokom cijele godine za tih par dana godisnjeg odmora (i tako cijeli zivot), a prodje u trenu. Ima onda da tih par tjedana iskoristis na najbolji moguci nacin, da urežeš te lijepe događaje u svoje sijecanje i da te to gura narednu godinu.




Ajmo ljudi, maknite se s kompjutera, prestanite pisati te blogove, izadjite van i "zagrlite" svijet. Sunce, more ekipa i zabava. Ako nemate more, imate Jarun,toplice,Dravu,Dunav,Mreznicu..sta god. Jos ak znate baratat i s loptom - nogomet,odbojka,picigin..(pederi su kao losi u sportu..ma tko to kaze??)wink




Mislim da me nece biti sada preko ljeta..no dodjem, procitam vas, ma prelijen sam se spojit i na kompjuter a kamoli jos ostavit vam i pokoji komentar. Zao mi je vremena provedenog u kuci. Idem van..ovoga trena. Mozda ce kisa ovih dana pa se ipak ulogorim pred kompjuterom, vidjet cu.
Lijepe praznike i godisnje odmore vam zelim svima!!

Moj blog je navrsio godinu dana, uz najljepse zelje svima vama i samom sebi zelim lijep odmor..




Post je objavljen 07.07.2007. u 16:48 sati.