Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Opa, trideseti nastavak!

I što se krije iza tog lijepog, okruglog broja? Ništa posebno, stvarno. Zlibor po običaju naježi, nešto citata iz filma i Sveborova novonastala navika da zviždi. Ali lijepo je znati da ja sada iza sebe već imam neko iskustvo, a ovaj strip kakav-takav staž. I Vas, naravno. Ljudi živjeli mi sto godina, a ako koji od vas već ima toliko neka živi još sto!
Nadalje dodan je link. Butternutsquash. Najbolji opis koji sam mogao smisliti za ovaj strip sastoji se od četri riječi: "Jeben strip o nejebici." Mogu vam reći da me stvarno oduševio. Crtež je čist, jasan i oku ugodan, a humor za nas velike klince. No ovaj strip je poseban i po tome što je prvi na koji sam ja naišao da koristi potencijale web stripa koje njegov tiskani pandan (još) nema. Bacite oko na epizodu boogie time! i bit će vam jasno.
U biti, evo vam i LINK na Dayfree Press, ima tam raznih stripova i ne sumnjam da ćete naći ponešto po svom ukusu. (Patches izgleda zanimljivo ali ga ne kužim nimalo)
Onda, evo video koji danas puštam cijeeeli dan, non-stop. Nemojte ga pogledati, otet će vam svo vrijeme koje imate! Ne gledati!!!


Što još reći osim da je smisao života 42 i da trebate pogledati Ubrzanje (Crank) jerbo film to stvarno zaslužuje.
A mislim da je i ovo vrijedno vaše pozornosti.

Do nekog drugog jubileja, pozdrav!

EDIT:
Ispravak, i ova epizoda 8-bit Theatera isto implementira prednosti web stripa.


Post je objavljen 06.07.2007. u 22:23 sati.